reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

Dobra, ja już po kłuciu😀.
Szybka akcja, bo uwaga- ani jednej osoby nie było😅.

A ja tu nastawiona na walkę z babciami byłam.
Ooo proszę jaka szybka akcja! ❤️ Ja pewnie gdybym o tej porze przyszła walki bym nie przegapiła.😂 W ogóle kazałam wyniki monitorować mężowi, złych ma mi nie przekazywać! 🙃

reklama
Dziewczyny myślałyście od kiedy idziecie na L4?
teoretycznie myślałam że dam pracodawcy zaświadczenie i będę pracować zdalnie jak długo się da, ale póki co przez większość czasu czuje się na tyle słabo że ciężko mi sobie to wyobrazić, mam bardzo odpowiedzialną pracę która wymaga mega skupienia... Narazie jestem na zwolnieniu do środy, w piątek mam wizytę więc zobaczymy co powie lekarz.

Dziewczyny myślałyście od kiedy idziecie na L4?
Ja niestety pewnie od samego początku. Przez ten szpital nie nie pewna betę z początku, w zaleceniach ze szpitala mam nawet „minimalny wysiłek” co w mojej pracy jest dosłownie niemożliwe. Po szpitalu niw brałam l4, wierzyłam tylko urlop. Ale dziś już napisałam, ze mnie nie będzie o jutro mam lekarza. Zobaczymy co powie, ale obstawiam, ze da mi l4 od razu

Dziewczyny 🥹🥹🥹
Ja już mam wynik ( chyba wiedzieli, ze nie mogą mnie trzymać w niepewności długo ❤️) 823,9 ❤️❤️❤️ w piątek było 219 wiec przyrost to 141%
Tak bardzo się ciesze ❤️ może jeszcze wszystko będzie dobrze. Wizyta jutro na 12:00 wiem, ze wcześnie ale może będzie wstanie dostrzec choćby malusieńka kropeczke 🥹
Jak pięknie 💚!

Dziewczyny 🥹🥹🥹
Ja już mam wynik ( chyba wiedzieli, ze nie mogą mnie trzymać w niepewności długo ❤️) 823,9 ❤️❤️❤️ w piątek było 219 wiec przyrost to 141%
Tak bardzo się ciesze ❤️ może jeszcze wszystko będzie dobrze. Wizyta jutro na 12:00 wiem, ze wcześnie ale może będzie wstanie dostrzec choćby malusieńka kropeczke 🥹
Cudna!!!!!!!

reklama
Dziewczyny 🥹🥹🥹
Ale błyskawicznie. Piękny przyrost ❤️

Do góry