reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Co do objawów. U mnie już mdłości raczej nie występują nieważne czy jestem głodna czy najedzona czy zjem coś konkretnego. Natomiast ewidentnie maluch rośnie i wszystko zaczyna uciskać, bo mimo że nie pije jakoś dużo to właściwie co ma z pół godziny muszę iść się wysikać... :/

reklama
Co do objawów. U mnie już mdłości raczej nie występują nieważne czy jestem głodna czy najedzona czy zjem coś konkretnego. Natomiast ewidentnie maluch rośnie i wszystko zaczyna uciskać, bo mimo że nie pije jakoś dużo to właściwie co ma z pół godziny muszę iść się wysikać... :/
Mi właśnie lekarka odpisała, że mam być o 13:30 :o mamy jeden samochód a do niej jeździmy 40minut i nie wiem czy dojadę, bo mąż kończy między 12-13:30 :/
U mnie też mdłości ustąpiły, nie wiem co o tym myśleć 🤣 ogólnie ja od kilku dni jestem słaba i zmęczona tyle z objawów

U mnie średnio, mój facet jedzie dzisiaj do pracy na 3 tygodnie około, zostaje sama jak palec. Mieszkam w tym mieście w sumie od lipca zeszłego roku i oprócz dziewczyn z pracy i rodziny mojego partnera, nie znam nikogo :p Chociaż mnie wkurzył wczoraj mocno, to będę za dziadem tęsknić :p
Ja mam wizytę 17.04 :)

Hej ja po wizycie 9+2 według OM dzidziuś ma 2.5cm 🙂 że stresu zapomniałam powiedzieć że chce dalej zwolnienie masakra przypomniałam sobie później, zadzwoniłam do przychodni i lekarz był jeszcze, ma wypisać mam nadzieję że nie zapomni 😅
Gratulacje! Też ostatnio na wizycie ze stresu zapomniałam zapytać o połowę rzeczy :D

U mnie średnio, mój facet jedzie dzisiaj do pracy na 3 tygodnie około, zostaje sama jak palec. Mieszkam w tym mieście w sumie od lipca zeszłego roku i oprócz dziewczyn z pracy i rodziny mojego partnera, nie znam nikogo :p Chociaż mnie wkurzył wczoraj mocno, to będę za dziadem tęsknić :p
Ja mam wizytę 17.04 :)
Jak ja się przeprowadziłam do małego miasta mojego męża to długo tu nie miałam nikogo, strasznie byłam samotna tylko kontakt z jego rodziną był, jego koledzy nie mieli partnerek a jak mieli to nie mogłam się z nimi dogadać,zaraz się rozstawali😂pracy nie mogłam znaleźć tutaj bo nie było, raczej ludzie tu trzymają się swoich prac ;) także Cie rozumiem!

Jak ja się przeprowadziłam do małego miasta mojego męża to długo tu nie miałam nikogo, strasznie byłam samotna tylko kontakt z jego rodziną był, jego koledzy nie mieli partnerek a jak mieli to nie mogłam się z nimi dogadać,zaraz się rozstawali😂pracy nie mogłam znaleźć tutaj bo nie było, raczej ludzie tu trzymają się swoich prac ;) także Cie rozumiem!
No ja mieszkam teraz na Dolnym Śląsku, jedno z większych miast, ale kompletnie mi się tu nie podoba :( Wcześniej całe życie mieszkałam w Nowym Sączu, całkowicie inny klimat, jakoś takie wszystko ładniejsze mi się tam wydaje...

No ja mieszkam teraz na Dolnym Śląsku, jedno z większych miast, ale kompletnie mi się tu nie podoba :( Wcześniej całe życie mieszkałam w Nowym Sączu, całkowicie inny klimat, jakoś takie wszystko ładniejsze mi się tam wydaje...
Ja znowu miałam tak, przeprowadziłam się z większego miasta i mówię do mojego męża ale mnie na wiochę wywiozłeś nic tu nie ma każdy będzie o sobie plotkować bo każdy tu się zna, a teraz w życiu bym nie wróciła do miasta dużego, tu mam wszędzie blisko na nogach, każdy Ci dzień dobry mówi haha, no i plotkują ale to mam gdzieś :D

Jeździłam do Nowego Sącza do lekarza, bardzo mi się tam podoba :) mniejsze miasto niz moje ale taniej i dużo więcej pracy. Kiedyś nawet myślałam, że mogłabym się tam przenieść ale jakoś szkoda mi zostawiać tutaj rodziny :)

reklama
U Nas dzisiaj pięknie 22 stopnie i mega słońce 🌞 spałam do 10 jakoś ciągle mogłabym spać, dodatkowo dalej mi niedobrze, no ale chociaż nie wymiotuję tylko ciągle mnie mdli.

Do góry