martyna.27
Zaangażowana w BB
ja tez sie dzisiaj lepiej czuje i też się zastanawiam już dlaczegoMiłego dniaU mnie znowu mniejsze mdłości i głowa pracuje
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez sie dzisiaj lepiej czuje i też się zastanawiam już dlaczegoMiłego dniaU mnie znowu mniejsze mdłości i głowa pracuje
![]()
Ja w pierwszej ciąży smarowałam się bio oil i cała ciąża była bez rozstępów, ale wyszły przed samym porodemDziewczyny, zaczęłyście się czymś już smarować, żeby uniknąć ewentualnych rozstępów? Ma to w ogóle jakieś realne znaczenie?
Ja się nie smarowałam jakimiś super kremami, jakiś zwykły balsam, jakiś czas mamma mia z ziaji. W pierwszej nic nie wyszło, w drugiej maleńki przy pępku i przy linii majtek. To raczej kwestia genów, myślę że smarowanie nie zaszkodzi, ale jak mają wyjść to i tak wyjdą :/Dziewczyny, zaczęłyście się czymś już smarować, żeby uniknąć ewentualnych rozstępów? Ma to w ogóle jakieś realne znaczenie?
Ja się smaruje olejem ze słodkich migdałów.Dziewczyny, zaczęłyście się czymś już smarować, żeby uniknąć ewentualnych rozstępów? Ma to w ogóle jakieś realne znaczenie?
Pamiętaj że za drugim razem może być inaczejJa nie mam nic na rozstępy. Jakoś mnie natura oszczędziła pod tym względem, bo poprzednio nawet nie pomyślałam, żeby kupić, a nic mi się nie pojawiło.
A jak zaczęłam coś jeść, to się przeziębiłam. Nie wiem gdzie, bo praktycznie nie wychodzę z domu, a mam stan podgorączkowy... I dalej nie będę z domu wychodzić.