Dodulina20
Moderator
Ach i czekamy na wieści z dzisiejszych wizyt 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pierwszeW ogóle mam wrażenie, że sporo wśród nas wieloródek. Na pierwszej mojej grupie większość z nas czekała na pierwsze, na drugiej sytuacja była wymieszana, ale raczej po równo. A tu chyba większość z nas czeka na 3, a nawet kolejne, a ponoć niż demograficzny
Przypomnijcie na które dziecko czekacie?
U mnie 2 córki, teraz czekamy na trzecieoczywiście najważniejsze żeby było zdrowe, ale nie pogniewam się jak będzie kolejna dziewczynka
![]()
Ja od samego początku ciąży. Codziennie pobudka 3/4 i nie śpię do 6/7.Witajcie
U nas wieczorem napadało śniegu... No serio, wczoraj ciepło i ładnie, a dziś śnieg leży... Co ciekawe patrzyłam na zapowiedzi to ponoć w weekend ma być pod 20 stopni
Czy któraś z Was też ma problem ze snem? Obudziłam się o 4 na siku i koniec aż do 6 nie zasnęłam... A o 6.30 dzieciaki zrobiły pobudkę![]()