martyna.27
Zaangażowana w BB
Ja mam wizytę 14.04 potem 12.05 ale w między czasie muszę umówić się na usg prenatalne. I tak co 4 tygodnie mam mieć wizyty na nfz. 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!U mnie w porządku, maluch ma 2.38cm, troszkę więcej i doktor wyznaczył nowa datę 11.11, patriotyczne dzieckoale na razie będę operować datą wyznaczoną przez głównego lekarza. Dostałam skierowanie na prenatalne, badania krwi, kolejna wizyta z wynikami za tydzień. Dostałam wszystkie leki które chciałam
![]()
Witaj, dostałam twoją wiadomość, dopisuję do listyCześć wszystkim, niedawno dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Będzie to moje 4 dziecko, ciąża jest dla mnie totalnym zaskoczeniem. Jestem w 6 tyg i 5 dniu. Widać akcję serca. Termin 29 listopad. Napisałam wiadomość z prośbą o przyjęcienie do grupy. Pozdrawiam wszystkie oczekujące![]()
SuperJa też dzisiaj byłam na wizycie, ciąża się rozwija i prenatalne mam umówione na 7 maja. Dzisiaj jestem 8t4d.![]()