Dodulina20
Fanka BB :)
No niektóre smaki są paskudne, ale znam osoby które uwielbiają nawet te które mi nie podeszły także ja uważam że to fajna alternatywa dla gotowych niezdrowych napojów gazowanych czy słodzonych. Może akurat któryś smak zasmakujeNiektóre są paskudne więc zdecydowanie lepiej brać mixkupiłam tego przed procedurą ivf ze trzy paczki i wszystko u nas poszło na rozdanie, nie podeszło nam
Ja nie ruszam się z domu na l4, jak byłam w pierwszej ciąży to wychodziłam tylko na krótkie spacery i to po 20 ale też z uwagi na to, że lato 2023 było bardzo gorące i nie byłam w stanie wcześniej wykulac się z domu, wieczorami temperatura trochę opadała i było znośnie.
Super! Jak młode jest leżące w gondoli to nie martwisz się że jest mu gorąco w tej puszce, wrzucisz śpiworek i możecie spacerować do woli, przychodzi wiosna/lato, dziecko zaczyna czworakowac, siadać więc spokojnie możesz je puścić na trawkę, rd wypada w najlepszym czasie! Maj, czerwiec - mnóstwo świeżych warzyw, owoców, ciepło więc możesz karmić bobka w samym pampersie żeby nie pobrudził ciuchowsame plusy
![]()
Ostatnio każde lato jest mega upalne w moim odczuciu, obie rodziłam z końcem czerwca, to już wtedy na porodówkach się umierało z gorąco, o położniczych nie wspominając, a tam zero wiatraków, okno jedno można ledwie uchylić, bo kiedyś były otwierane, ale dochodziło do wyskoków jak kobietki miały depresję... Ale ten czerwiec był super, potem całe lato spędzałam z dziewczynami w ogrodzie czy na spacerach i wycieczkach do lasu
Jak o tym piszesz to ten listopad naprawdę nie wypada tak źle! Moje dziewczyny późno zaczęły siadać, czworakowac i chodzić, więc nie liczę że trzecie na lato już będzie to ogarniać, ale na pewno będzie bardziej aktywne w ogrodzie