reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Mi zmieniła się data porodu.
Z om wychodziło na 12.11
Z usg na 05.11
Próbowałam znaleźć coś na szybko w internecie i zazwyczaj wiek ciąży jak już coś to jest ewentualnie młodszy a nie starszy. Jak tak dalej pójdzie to coś czuję, że urodze jeszcze w październiku.
Mi lekarz tłumaczył, że do prenatalnych termin się może się zmieniać, bo na tym etapie dzieci rosną zwykle równo i termin ocenia się na podstawie wielkości zarodka/płodu, a po prenatalnych termin zostaje niezmienny bo potem już rosną w różnym tempie ;)

reklama
Mi zmieniła się data porodu.
Z om wychodziło na 12.11
Z usg na 05.11
Próbowałam znaleźć coś na szybko w internecie i zazwyczaj wiek ciąży jak już coś to jest ewentualnie młodszy a nie starszy. Jak tak dalej pójdzie to coś czuję, że urodze jeszcze w październiku.
Mi lekarz powiedział że będzie patrzył na termin z miesiączki nie usg I nie powiedział jaki wychodzi z usg nawet . Takie rozbieżności się zdarzają.

Anialsu napisała, że zamieści na FB post odnośnie naszej grupy żeby jeszcze jakieś dziewczyny nas znalazły i dołączyły zanim zamkniemy się na prywatnej grupie :)
Cieszę się, bo mimo że zależy mi na zżytej i aktywnie rozmawiającej grupie to też fajnie jak jest nas więcej, a na razie mamy wyjątkowo małą grupę :)
Także poczekamy jeszcze chwilę i może rzeczywiście ktoś dołączy :)
Najwyżej w między czasie będziemy usuwać nieaktywne konta ;)
Patrzyłam na FB i przypuszczam, że będzie to mniej więcej taki post :)
Screenshot_2025-04-02-14-28-44-303_com.facebook.katana.jpg

reklama
Ja też przestałam pić kawę, nie odrzuca mnie jakoś bardzo czy coś, ale po prostu nie mam ochoty, a wcześniej codziennie do śniadania piłam. W pierwszej ciąży piłam jedną codziennie do końca, w drugiej totalnie mnie odrzuciło, a teraz zwyczajna niechęć. Każda ciąża inna ;)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry