reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Ja tak szczerze myślałam, że jest Nas jeszcze mniej 😅
Przypomnę jeszcze popołudniu i jak się nikt nie zgłosi to jutro rano załatwię tą grupę :)
Myślę, że czekanie też nie wiadomo ile czasu nie ma większego sensu, jak ktoś nie zagląda do nas regularnie i nie widział, że od dobrych kilku dni jest wałkowany temat grupy zamkniętej to i na zamkniętej zapewne nie będzie aktywny, a fajnie jakbyśmy tam stworzyły taką fajną społeczność, regularnie rozmawiały itp. :)

Ostatnia edycja:
Jestem po wizycie. Wg om. 9 tydzień a z USG 8+2.
Serduszko pięknie puka 178 ud/min i już coś tam widać na zdjęciach.

Załączniki

• 20250402_113040.jpg
    20250402_113040.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 47
Cześć u mnie dzisiaj może być czasem mam odruch wymiotny ale nie jest źle 🙂 ładna pogoda więc i humor lepszy. Spać to i mi się chce ale w dzień mam problem żeby usnąć. Ktoś ma w tym tyg wizytę?
Ja mam dzisiaj po południu. To moja pierwsza wizyta 🙂 miałam poczekać, ale mocno wymiotuję i ciągle śpię - nie daję rady pracować 😞

Mi zmieniła się data porodu.
Z om wychodziło na 12.11
Z usg na 05.11
Próbowałam znaleźć coś na szybko w internecie i zazwyczaj wiek ciąży jak już coś to jest ewentualnie młodszy a nie starszy. Jak tak dalej pójdzie to coś czuję, że urodze jeszcze w październiku.

Tak biorę cały czas witaminy i na mdłości tylko takie leki bez recepty. Z jedzeniem zauważyłam, że mam tak samo, mało, a często działa. Wtedy dopiero jest znośnie, ale jak tylko raz zrobię za długą przerwę to mnie męczy. Dzięki. ❤️
Popros lekarza o receptę na xonvea, ja bez tego bym się z toalety nie ruszała .. wkoncu zaczynam jeść dzięki temu

Hello, u mnie dziś dobre samopoczucie, wczoraj było gorzej. Ale u mnie to tak w kratkę - dzień tak, dzień tak.
Ja też czuje że teraz to mam krótkie nerwy 🫣 byle co potrafi mnie z równowagi wyprowadzić.
Odliczam dni do kolejnej wizyty, to już za tydzień, mam nadzieję że nic się nie zmieniło i w dalszym ciągu jest dobrze 🤞

reklama
Do góry