reklama
KoszałekOpałek
Zaangażowana w BB
Mam to samo, wczoraj miałam taką ochotę na pizzę zamówiłam o 22, zjadłam 1 kawałek i mnie zemdliło mocno mnie od niej odrzuciłoJa to przez ostatnie kilka nocy spać nie mogę. Tłukę się po łóżku kilka godzin zanim zasnę. Za to rano mogłabym spać do południa.
Nawet myślałam że to może przez moje drzemki w ciągu dnia i wczoraj się przemęczyłam bez drzemki z myślą że zasnę jak człowiek, ale nie..
KoszałekOpałek
Zaangażowana w BB
Ja nie, jestem na wychowawczymDziewczyny, a Wy pracujecie?
DomkaAtomka
Fanka BB :)
Ja na L4, praktycznie od samego początkuDziewczyny, a Wy pracujecie?
Figazmakieem
Zaangażowana w BB
Ja też jestem na L4Dziewczyny, a Wy pracujecie?
MamaKonwalia
Początkująca w BB
Ja pracuję, całkiem nieźle się czuję. Lekkie mdłości, tylko dwa dni takie mocno słabe miałam w zeszłym tygodniu. Ale dziś wieczorem miałam coś dziwnego, jak przekręcałam się na bok to taki mocny skurcz jakby złapał mnie na poziomie pępka mniej więcej.. trochę się przestraszyłam ale szybko przeszło. Mam nadzieję że to nic złego.Dziewczyny, a Wy pracujecie?
Ja pracuje, ale myślę że max do końca czerwca. O ile do tego czasu będę się dobrze czułaDziewczyny, a Wy pracujecie?
hachette
Fanka BB :)
Masz w planie przejść na l4?Ja nie, jestem na wychowawczym
Ja normalnie pracuje, teraz jeszcze ze względu na chorobę syna codziennie 14-22 i jestem taaaaakaaa zmęczona

KoszałekOpałek
Zaangażowana w BB
Jeśli wszystko będzie ok z ciążą to nie wiem czy będzie mi się opłacałoMasz w planie przejść na l4?
Ja normalnie pracuje, teraz jeszcze ze względu na chorobę syna codziennie 14-22 i jestem taaaaakaaa zmęczona![]()
reklama
Figazmakieem
Zaangażowana w BB
Dziewczyny myślicie, że ktoś do Nas jeszcze dołączy? Może pomyślimy powoli o prywatnej grupie? 

Podziel się: