reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

Cześć dziewczyny, u mnie 5t2d . Z objawów to problemy z koncentracją, znużenie, ciągłe uczucie jakby mi się siku chciało i uczucie głodu. Dwa/ trzy razy miałam uczucie, że zwymiotuję ( w szczególności na zapach cebuli) i odpycha mnie od kawy ( a wcześniej potrafiłam wypić ich po 3-4 dziennie 🤭)
Powodzenia dla każdej z nas ❤️
Hejkaaaa ❤️ u mnie z kawą to samo 4/5 dziennie a od tygodnia ledwo wypijam jedną, odrzuciło mnie od słodyczy a pochłaniałam je duży ilość. Może to i dobrze 🤣

reklama
Hejkaaaa ❤️ u mnie z kawą to samo 4/5 dziennie a od tygodnia ledwo wypijam jedną, odrzuciło mnie od słodyczy a pochłaniałam je duży ilość. Może to i dobrze 🤣
To ja odwrotnie.. wcześniej słodycze mogły nie istnieć dla mnie, to mąż jest łasuchem w tym związku, a teraz..? Z godzinę temu pochlonelam całą tabliczkę czekolady 🙈 w 3 minuty!

Ostatnia edycja:
A jak to jest z bólem piersi ? Ja się przyznam, że mam niestety za sobą niepowodzenia i teraz jak tylko czuje, że piersi przestają mnie boleć czy są bardziej miękkie to świruje 🫣
najczęściej mam uczucie takiego pieczenia jakby

A jak to jest z bólem piersi ? Ja się przyznam, że mam niestety za sobą niepowodzenia i teraz jak tylko czuje, że piersi przestają mnie boleć czy są bardziej miękkie to świruje 🫣
Uspokoję cię troszkę, mnie piersi bolały tylko na samiutki początku przed zrobieniem testu sikanego do pierwszej bety 38,92 od tamtej pory ból piersi znikł a beta rośnie piękne

Cześć dziewczyny, u mnie 5t2d . Z objawów to problemy z koncentracją, znużenie, ciągłe uczucie jakby mi się siku chciało i uczucie głodu. Dwa/ trzy razy miałam uczucie, że zwymiotuję ( w szczególności na zapach cebuli) i odpycha mnie od kawy ( a wcześniej potrafiłam wypić ich po 3-4 dziennie 🤭)
Powodzenia dla każdej z nas ❤️
Witaj, kiedy miałaś ostatnia miesiączkę? Chce wpisać termin porodu na początek 😊
Mnie bolą od owulacji, ale to nie jest reguła, każda ciąża inna więc się nie przejmuj 😊

reklama
I ja robiłam
1 raz żeby potwierdzić ciążę
2 raz przyrost
3 raz bo ginekolog chciał
I w piątek idę 4 raz bo też ginekolog chciał.
Myślę że już po piątkowej wyznaczy mi termin wizyty

Do góry