Figazmakieem
Fanka BB :)
A jaki miałaś pierwszy?Ja już wynik mam![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaki miałaś pierwszy?Ja już wynik mam![]()
Ja mam ciągle erotyczne sny z moim mężem w roli głównejtez macie koszmary? Moje sny to dramat na dodatek śpię na raty![]()
Pięknie!Ja już wynik mam![]()
Czyli tak samoJa mam ciągle erotyczne sny z moim mężem w roli głównejale bardzo słabo śpię, codzienne pobudki już o 3/4 a potem już nie mogę zasnąć
![]()
Piękny wynikJa już wynik mam![]()
Myślałam, że tylko ja się budzę codziennie bez budzika o 4:30Ja mam ciągle erotyczne sny z moim mężem w roli głównejale bardzo słabo śpię, codzienne pobudki już o 3/4 a potem już nie mogę zasnąć
![]()
W poprzedniej ciąży mi się zaczęły mdlosci w 5 tyg, ale takie, że chodziłam zgięta w pół i nie dawałam rady do łazienki dosjc...okropność, teraz już obstawiłam się lekami, w sensie biorę ta b6 i dyksolamine, zobaczymy.Mnie już trochę męczy, nie wiem czy to normalne, że tak wcześnie. W pierwszej ciąży mdłości mi się zaczęły dopiero około 8tc, a teraz już tak szybko..
Piękny wyniko której Ci pobierali? W jakim labie? To była powtórka, tak? Ile masz przyrostu?
U mnie bety tak :A jaki miałaś pierwszy?![]()