reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Dziewczyny, chyba wywołałyśmy wilka z lasu.. poszłam się kąpać, rozbieram się, patrzę w lustro a ja na obydwu cyckach mam czerwone rozstępy!
Po 3 krechy na każdej piersi , jakby przed chwilą ktoś mi ostrym pazurem przejechał..
No masakra. Macie jakieś sprawdzone olejki, kremy czy cokolwiek innego? Obawiam się że mam tendencje do rozstępów. Moja mama ma okropny brzuch po 3 ciążach , ja sama również po drastycznym przytyciu na studiach

Ja się właśnie zastanawiam nad l4. Dziś mam pierwszą wizytę. U mnie wszyscy będą w pracy krzywo patrzeć...
Nie patrz na innych. To Twoje życie, Twoje ciało. Nikt za Ciebie nie będzie cierpiał gdyby coś się nie daj Boże wydarzyło. Lub gdybyś miała bardzo uciążliwe dolegliwości ciążowe. Zrób to co uważasz dla Was za słuszne. I daj znać jak dzisiejsza wizyta!?

Nie patrz na innych. To Twoje życie, Twoje ciało. Nikt za Ciebie nie będzie cierpiał gdyby coś się nie daj Boże wydarzyło. Lub gdybyś miała bardzo uciążliwe dolegliwości ciążowe. Zrób to co uważasz dla Was za słuszne. I daj znać jak dzisiejsza wizyta!?
To była pierwsza wizyta. Jest piękny pęcherzyk ciążowy i ciałko żółtkowe w nim. Mam zlecone badania, duphaston mam brać 3x1 na wszelki wypadek. Pecherzyk jest bardzo duży, biorąc pod uwagę pierwszy dzień ostatniej miesiączki to dzisiaj 4t6dc. Prawdopodobnie owulacja była wcześniej niż w ogóle mogłabym się jej spodziewać. A miało nic z tego nie być, byłam na monitoringu w lutym i najwyraźniej przegapiliśmy owulację dlatego bylam bardzo zaskoczona dwoma kreskami na teście. Miła niespodzianka😊

Dziewczyny, chyba wywołałyśmy wilka z lasu.. poszłam się kąpać, rozbieram się, patrzę w lustro a ja na obydwu cyckach mam czerwone rozstępy!
Po 3 krechy na każdej piersi , jakby przed chwilą ktoś mi ostrym pazurem przejechał..
No masakra. Macie jakieś sprawdzone olejki, kremy czy cokolwiek innego? Obawiam się że mam tendencje do rozstępów. Moja mama ma okropny brzuch po 3 ciążach , ja sama również po drastycznym przytyciu na studiach
Ok obawiam się że trudno coś doradzić. Znam dziewczyny które kupowały najdroższe kosmetyki, a i tak miały rozstępy, znam takie które nic nie stosowały i zero rozstępów. Możesz smarować, zawsze to trochę nawilży skórę, ale jak masz tendencje to pewnie niewiele pomoże :( no i tak naprawdę na każdego coś innego lepiej działa, myślę że musisz protestować jak coś. Ja używałam Ziaja z serii mamma mia i moim zdaniem fajnie nawilżał, ale tak jak pisałam ja nie mam tendencji i wiele razy zapominałam lub olewałam i i tak nie wyszły.

reklama
Do góry