reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

No to ja już po ćwiczeniu i wiem, że ten zestaw nie jest dla mnie. Bardzo bym chciała tak poćwiczyć ale mam pogłębioną lordozę lędźwiową (znaczy się za bardzo wystaje mi tyłek z tyłu a brzuch z przodu :sorry2:) i taki rodzaj pracy mięśni pogłębiłby moją wadę :-( No cóż, jest kilka innych ćwiczeń, które będę wykonywać.

Sabina współczuję tej wizyty. Och co za okrutny lekarz. Ja na jego miejscu wstydziłabym sie brać pieniądze za takie "porady".

Anulka ja też mam rozstępy, ale już powoli mi bledną. Nie pytaj co robię, bo nie robię z nimi nic. Na udach już są prawie niewidoczne, a na biodrach i brzuchu jeszcze trochę je widać. Olałam to. Ale 7 mm szerokości to całkiem sporo, kurczę, nie wiem co poradzić.

Karina, 150 brzuszków dziennie, no, no.

reklama
Sabinko, wspolczuje tak profesjonalnego podejscia lekarza... brrrr, a tekst "caly dzien tak pani do niego gada...?" ...rozbroil mnie:laugh2: bezczelny:angry::angry:
hmmm, no coz reasumujac na wszelki wypadek mozna... grrr, a czlowiek oczekuje, ze lekarz powie, doradzi i w ogole... och... buziaki dla biednego i wymeczonego pewnie taka wizyta Kapika;-)

Karina, wklejaj fotki:-):-)
co do biustu to ja jestem lepsza - 85D/E (non stop... przed ciaza, w ciazy i teraz...):zawstydzona/y::-p hmmm, juz sie przyzwyczailam

Beaciu, co do przelewow to nie wiem jak robilas, ale jak robie przez internet to sa w tym samym dniu (jak wyjda ode mnie do 12tej)

Wisienka, zawsze lepiej wymienic na mniejszy rozmiar kiecke - no i fajnie, ze sie podobala;-);-)

Anineczko, nie dziwie sie, ze steskalas sie za swoim strszakiem - ja jak czasem kilka godzin nie widze Skwareczka to tesknie... hmmm, a teraz jak juz spi w swoim pokoju to nawet jak sie przebudze w nocy to juz bym go chciala tulic:-p:-p

co do wagi, miesni itp... to ma ktoras z mam rozstepy? Bo ja nie wiem jak dac sobie z nimi rade... mam wokol pepka... ...tylko tam, ale takie szerokie - chyba z 7mm szerokosci...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Anulka co do rozstepow to ja mam na brzuchu i biodrach do tego jeszcze mi kawalek dolnego plata brzucha zwisa nie wstapil sie brrrr:no:co do preparatow to ja uzywalam i mam bardziej blade ale sadze ze to nie od tych srodkow a samoistnie zbladly a rozstepow na brzuchu mam sporo.

Sabinko co za dureń :dry:
Ja miałam takiego rodzinnego,szybko go zmnieniłam.
A najlepsze jest to,ze leczył mnie jak miałam 4 latka a pózniej jak miałam 24l :laugh2:
Teraz już nie żyje,ale pamiętam jak przyszłam do niego głucha a on już ślepy był.
Żeśmy się tak wtedy dogadywali,że hej :-D:-D
Ale tak na wszelki wypadek trzeba było mu nie żałować bajpasów :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Joile no widzisz,nawet nie wiedziałam,że masz taką wade :sorry2:
Na to wychodzi,że ćwiczenia nie dla wszystkich :sorry2:

Aniulko ja mam rozstępy na cycuniach :sorry2:
Na szczęście bledną same i nie ma ich dużo :tak:

Wiecie co...moja siora przyszła dziś z przedszkola z ospą :baffled:
A Antek się z nią wczoraj bawił cały dzień.
Nie boję się tak o Antka jak o Mateusza...
Kurcze :sorry2:

Women jesli dobrze pamiietam to ty chyba po sprawie alimentacyjnej jestes co?? :ninja2::ninja2::ninja2::rolleyes:

wszystkiego najjjjjjjjj dla Dorianka i Piotrusia :-):-):-)

Sabina wspolczuje ze trafilas ta takiego lekarza :baffled:

Karina udanej imprezki jutro :-) pokaz potem foty jak wygladalas ;-)

anulka ja mam 85 DD ;-):-)

sabina to jak bedziesz mierzyc Kapika stope na wszelki wypadek? :laugh2::laugh2:
doktor nie powazny, rozbroil mnie twoj post.

co jeszcze chcialam napisac.......Davidek ma jakies uczulenie na klatce piersiowej zaraz pod szyjka, dzis to juz w ogole zaognione, czerwone jak nie wiem co , i nie wiem od czego...tzn podejrzewam sloiczek gerbera... jablko, przestane mu dawac no i zobaczymy czy zniknie, mam nadzieje ze tak bo proszku ani nic nie zmienialam.

sabina-no masakra, co to za koles?????
jak mam byc szczera to przy zdaniach ze jest slepy i gluchy to sie troche posmialam(sorki:sorry2:) no ale potem to nie bylo nic do smiechu-nie myslalas o jakims innym specjaliscie??

Tak wogole to ja od jakiegos czasu robie codziennie po 150 brzuszkow i dzisiaj dolaczylam cwiczenia na brzuszki przyda sie jeszcze na tylek i uda:sorry2:z tej podanej strony.

no ja przeczytalam te cwiczenia no i jak ci poszlo ich robienie?bo latwe to one nie sa:dry:
aa i extra zabawy jutrzejszej ci zycze:tak:
co do wagi, miesni itp... to ma ktoras z mam rozstepy? Bo ja nie wiem jak dac sobie z nimi rade... mam wokol pepka... ...tylko tam, ale takie szerokie - chyba z 7mm szerokosci...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

anulka ja mam to samo ale na szczescie nie ktore sa jeszcze rozowe i czytalam, ze sa latwiejsze do usuniecia no a ja cala ciaze uzywalam vichy no i dup*!!
a teraz zamowilam sobie MUSTE podobno najlepsza-zobaczymy!!

co jeszcze chcialam napisac.......Davidek ma jakies uczulenie na klatce piersiowej zaraz pod szyjka, dzis to juz w ogole zaognione, czerwone jak nie wiem co , i nie wiem od czego...tzn podejrzewam sloiczek gerbera... jablko, przestane mu dawac no i zobaczymy czy zniknie, mam nadzieje ze tak bo proszku ani nic nie zmienialam.

Matti tez mial takie na klatce piersiowej i myslalam ze to od tego ze nie wlaczylam pralki na podwojne plukanie, no ale po kilku dniach same znikly, mysle ze to byly potowki, tylko po kapieli byly bardzo czerwone-ehhh nie wiem czy to to samo:sorry2:

women- i jak tam?

anulka ja mam to samo ale na szczescie nie ktore sa jeszcze rozowe i czytalam, ze sa latwiejsze do usuniecia no a ja cala ciaze uzywalam vichy no i dup*!!
a teraz zamowilam sobie MUSTE podobno najlepsza-zobaczymy!!

u mnie tez sa jeszcze rozowe... ale juz bledsze - po porodzie byly bardziej czerwone... no itylko ten brzuch - hmmm, w koncu synus sie rozpychal i wazyl 4520g... no... i skora nie dala rady... ja tez cala ciaze smarowalam sie jak najlepszymi kremami... i bylo ok. Zaczelo sie pod koniec wrzesnia:-:)-:)-(

a mozesz podac jakis link do tego kremu? Mustella??

reklama
u mnie tez sa jeszcze rozowe... ale juz bledsze - po porodzie byly bardziej czerwone... no itylko ten brzuch - hmmm, w koncu synus sie rozpychal i wazyl 4520g... no... i skora nie dala rady... ja tez cala ciaze smarowalam sie jak najlepszymi kremami... i bylo ok. Zaczelo sie pod koniec wrzesnia:-:)-:)-(

a mozesz podac jakis link do tego kremu? Mustella??

anulka -TAK,TAK!!To dokladnie ten sam krem!
u mnie bylo podobnie tylko ja nie mialam rozstepow do terminu a po terminie to i na piersiach no i brzuch zwaszcza w okol pepka:dry::baffled:no masakra teraz zaczne tez te cwiczenia na brzuch mamnadzieje, ze pomoze!!

Do góry