jolie
Tymkowa mama
No to ja już po ćwiczeniu i wiem, że ten zestaw nie jest dla mnie. Bardzo bym chciała tak poćwiczyć ale mam pogłębioną lordozę lędźwiową (znaczy się za bardzo wystaje mi tyłek z tyłu a brzuch z przodu ) i taki rodzaj pracy mięśni pogłębiłby moją wadę :-( No cóż, jest kilka innych ćwiczeń, które będę wykonywać.
Sabina współczuję tej wizyty. Och co za okrutny lekarz. Ja na jego miejscu wstydziłabym sie brać pieniądze za takie "porady".
Anulka ja też mam rozstępy, ale już powoli mi bledną. Nie pytaj co robię, bo nie robię z nimi nic. Na udach już są prawie niewidoczne, a na biodrach i brzuchu jeszcze trochę je widać. Olałam to. Ale 7 mm szerokości to całkiem sporo, kurczę, nie wiem co poradzić.
Karina, 150 brzuszków dziennie, no, no.
Sabina współczuję tej wizyty. Och co za okrutny lekarz. Ja na jego miejscu wstydziłabym sie brać pieniądze za takie "porady".
Anulka ja też mam rozstępy, ale już powoli mi bledną. Nie pytaj co robię, bo nie robię z nimi nic. Na udach już są prawie niewidoczne, a na biodrach i brzuchu jeszcze trochę je widać. Olałam to. Ale 7 mm szerokości to całkiem sporo, kurczę, nie wiem co poradzić.
Karina, 150 brzuszków dziennie, no, no.