reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
witam

jestem padnieta sama nie wiem czym :sorry2: caly dzien sie obijam
przyszla dzis do mnie ta sukienka na slub ale troche za duza :-D:-D musze ja oddac i zamowic mniejsza mysle ze z 2 numery, troche przesadzilam z samokrytyka., ale mimo wszystko panu mlodemu sie podoba a to najwazniejsze!

karina widze ze ty juz tez kupilas, moze sie pochwalisz w galerii ?

Wszystkiego Najlepszego dla super 5 miesieczniakow przystojnych chlopakow, Dorianka i Piotrusia

witam

jestem padnieta sama nie wiem czym :sorry2: caly dzien sie obijam
przyszla dzis do mnie ta sukienka na slub ale troche za duza :-D:-D musze ja oddac i zamowic mniejsza mysle ze z 2 numery, troche przesadzilam z samokrytyka., ale mimo wszystko panu mlodemu sie podoba a to najwazniejsze!

karina widze ze ty juz tez kupilas, moze sie pochwalisz w galerii ?

Wszystkiego Najlepszego dla super 5 miesieczniakow przystojnych chlopakow, Dorianka i Piotrusia

Wisienka to fajnie a ktora wzielas????
Jak tylko zrobie zdjecie to wkleje do galerii:tak:

Witam się wieczorowo.

Ja też składam życzonka dla chłopaków, rośnijcie zdrowo.

Co do chwalenia się zdobyczami, to oprócz sukienek, ja cały czas czekam na torebkę z Solara - Beata, gdzie zdjęcia??

No, no Women, co tam u ciebie się wydarzyło? Umieram z ciekawości ;-)

Sabina
jak po wizycie w Krakowie?

Anineczka właśnie przejrzałam te ćwiczenia i zaraz się zabiorę za wdrożenie planu w życie. Do tego dodam sobie ćw. na talię i kilka ćwiczen na uda + pośladki, bo aż się ich wstydzę (na szczęście goła po ulicy nie chodzę, więc taką jaka teraz jestem ogląda mnie tylko mąż).

hej wieczorowo:-) my już o 14 wróciliśy ale jeszcze bylisy sobie z meżusiem mebelki do salonu zamawiać..bo odkąd sie wprowadziliśy w listopadzie półtora roku temu to mamy takie stare od mamy bo już nam po kupnie mieszkania brakło funduszy:-tę)
no a potem to tak schodziło schodziło:-) i wreszcie sie doczekaliśmy:-)
co w krakowie...
GENERALNIE JEDNA WIELKA MASAKRA!
nie z Kapikiem na szczęscie...z nim ok;-)
w skrócie przyjął nas na wizytę dziadek na emeryturze!! tylko ponoć on w prokocimiu prywatnie przyjmuje!! dziadek nie słyszał za dobrze, jest po bajpasach i ma ok. 80 lat! to sobie możecie wyobrazić takiego starego do dzieci!! porażka...
5 razy sie mnie pytał czy to chłopiec czy dziewczynka...
oczywiście nie widział że krzywo Kapik trzyma główke!
wogóle nic nie widział zbadał go powiedział żę zdrowy itp itd..kuxwa ale ja już to wiedziałam!!! ehhh
generalnie wizyta trwała jakieś 40 minut z czego 30 to coś pisał! MASAKRA!! :crazy::angry:
na koniec stwierdził:
że on jest przeciwny metodzie VOjty...
ale na wszelki wypadek mogę sobie go porehabilitować...
na wszelki wypadek mogę też zrobić usg główki...
pytam czyto usg koniecznie trzeba zrobić...a on że nie ale tak na wszelki wypadek można!!
kuźwa mówie Wam miałam ochotę zapytac czy na wszelki bo wypadek nie powinnam zmierzyć długość stopy, no bo lepiej tak na wszelki wypadek:-(MASAKRA!
JAK MI KTOŚ POWIE W NAJBLIŻSZYM CZASIE NA WSZELKI WYPADEK TO CHYBA ZASTRZELE! EHHH:crazy::angry:
podsumowująć zapłaciłam kase i nic się nie dowiedziałam więcej niż wiedziałam..
ale postanowiłam dać Kapikowi jeszcze miesiąc..
sama sobie go będe ukłądała, będę podkładała mu z tej strony gdzie bardziej przechyla jakiś woreczek z piaskiem czy coś:-) tak jak lekarka zaleciła i przekręcała główkę na tą dobrą strone:-) i zobaczymy bo nie chce VOJTY!:crazy:
a wogóle najbardziej rozwalił mnie tekstem:
no bo wiadomo śmiałąm się do kapika ciągle rozmawiałam z nim itp żeby był super grzeczny (i był) a koleś do mnie z tekstem..:
"cały dzień tak Pani do neigo gada"!!!!!!!!!!ehhhhhhhhhhh
i przez całe badanie nie uśmiechnął sie do Kapika ani się nie odezwał....a najlepsze...neurolog dziecięcy i ani jednej zabawki w gabinecie!!!:angry:
i przypomniał mi sie jeszcze jeden tekst: "niech pani go posadzi żeby siedział " a ja mu na to ale on jeszcze nie siedzi! a on z mordą to niech go pani położy!!!!!!!
słuchajcie gdyby nie to ze koleś po bajpasach to bym mu tak pojechała że by nie wytrzymał!!
mam dość:baffled:
ale na koneic dnia tymi zakupami poprawiłam sobie humorek więc chociaż tyle:-)
GNERALNIE ZMARNOWANY CZAS I PIENIADZE!!!!!!
ale sie rozpisałam:-) PRZEPRASZAM

DOrianku i Piotrusiu wszystkiego naj naj naj odemnie i Kapika:-)

hej wieczorowo:-) my już o 14 wróciliśy ale jeszcze bylisy sobie z meżusiem mebelki do salonu zamawiać..bo odkąd sie wprowadziliśy w listopadzie półtora roku temu to mamy takie stare od mamy bo już nam po kupnie mieszkania brakło funduszy:-tę)
no a potem to tak schodziło schodziło:-) i wreszcie sie doczekaliśmy:-)
co w krakowie...
GENERALNIE JEDNA WIELKA MASAKRA!
nie z Kapikiem na szczęscie...z nim ok;-)
w skrócie przyjął nas na wizytę dziadek na emeryturze!! tylko ponoć on w prokocimiu prywatnie przyjmuje!! dziadek nie słyszał za dobrze, jest po bajpasach i ma ok. 80 lat! to sobie możecie wyobrazić takiego starego do dzieci!! porażka...
5 razy sie mnie pytał czy to chłopiec czy dziewczynka...
oczywiście nie widział że krzywo Kapik trzyma główke!
wogóle nic nie widział zbadał go powiedział żę zdrowy itp itd..kuxwa ale ja już to wiedziałam!!! ehhh
generalnie wizyta trwała jakieś 40 minut z czego 30 to coś pisał! MASAKRA!! :crazy::angry:
na koniec stwierdził:
że on jest przeciwny metodzie VOjty...
ale na wszelki wypadek mogę sobie go porehabilitować...
na wszelki wypadek mogę też zrobić usg główki...
pytam czyto usg koniecznie trzeba zrobić...a on że nie ale tak na wszelki wypadek można!!
kuźwa mówie Wam miałam ochotę zapytac czy na wszelki bo wypadek nie powinnam zmierzyć długość stopy, no bo lepiej tak na wszelki wypadek:-(MASAKRA!
JAK MI KTOŚ POWIE W NAJBLIŻSZYM CZASIE NA WSZELKI WYPADEK TO CHYBA ZASTRZELE! EHHH:crazy::angry:
podsumowująć zapłaciłam kase i nic się nie dowiedziałam więcej niż wiedziałam..
ale postanowiłam dać Kapikowi jeszcze miesiąc..
sama sobie go będe ukłądała, będę podkładała mu z tej strony gdzie bardziej przechyla jakiś woreczek z piaskiem czy coś:-) tak jak lekarka zaleciła i przekręcała główkę na tą dobrą strone:-) i zobaczymy bo nie chce VOJTY!:crazy:
a wogóle najbardziej rozwalił mnie tekstem:
no bo wiadomo śmiałąm się do kapika ciągle rozmawiałam z nim itp żeby był super grzeczny (i był) a koleś do mnie z tekstem..:
"cały dzień tak Pani do neigo gada"!!!!!!!!!!ehhhhhhhhhhh
i przez całe badanie nie uśmiechnął sie do Kapika ani się nie odezwał....a najlepsze...neurolog dziecięcy i ani jednej zabawki w gabinecie!!!:angry:
i przypomniał mi sie jeszcze jeden tekst: "niech pani go posadzi żeby siedział " a ja mu na to ale on jeszcze nie siedzi! a on z mordą to niech go pani położy!!!!!!!
słuchajcie gdyby nie to ze koleś po bajpasach to bym mu tak pojechała że by nie wytrzymał!!
mam dość:baffled:
ale na koneic dnia tymi zakupami poprawiłam sobie humorek więc chociaż tyle:-)
GNERALNIE ZMARNOWANY CZAS I PIENIADZE!!!!!!
ale sie rozpisałam:-) PRZEPRASZAM

DOrianku i Piotrusiu wszystkiego naj naj naj odemnie i Kapika:-)

Sabina ale wspolczuje cina jakiego idiote trafilas smiechu warte ze sa tacy lekarze tym bardziej takiej specjalizacji dzieciecej dobrze ze nie trafil na mnie :tak:znajac mnie odpowiedzialbym mu odpowiednio.
Szkoda slow nic nie powiedzial za to wzial kase:no:
Mam nadzieje ze sama poradzisz sobie stosujac sie do slow lekarki i bedzie ok.:tak:
Ale tak na wszelki wypadek podkladaj woreczek z piaskiem heheheheh:-D
Gratuluje nowych mebelek;-)

Tak wogole to ja od jakiegos czasu robie codziennie po 150 brzuszkow i dzisiaj dolaczylam cwiczenia na brzuszki przyda sie jeszcze na tylek i uda:sorry2:z tej podanej strony.

Sabinko, wspolczuje tak profesjonalnego podejscia lekarza... brrrr, a tekst "caly dzien tak pani do niego gada...?" ...rozbroil mnie:laugh2: bezczelny:angry::angry:
hmmm, no coz reasumujac na wszelki wypadek mozna... grrr, a czlowiek oczekuje, ze lekarz powie, doradzi i w ogole... och... buziaki dla biednego i wymeczonego pewnie taka wizyta Kapika;-)

Karina, wklejaj fotki:-):-)
co do biustu to ja jestem lepsza - 85D/E (non stop... przed ciaza, w ciazy i teraz...):zawstydzona/y::-p hmmm, juz sie przyzwyczailam

Beaciu, co do przelewow to nie wiem jak robilas, ale jak robie przez internet to sa w tym samym dniu (jak wyjda ode mnie do 12tej)

Wisienka, zawsze lepiej wymienic na mniejszy rozmiar kiecke - no i fajnie, ze sie podobala;-);-)

Anineczko, nie dziwie sie, ze steskalas sie za swoim strszakiem - ja jak czasem kilka godzin nie widze Skwareczka to tesknie... hmmm, a teraz jak juz spi w swoim pokoju to nawet jak sie przebudze w nocy to juz bym go chciala tulic:-p:-p

co do wagi, miesni itp... to ma ktoras z mam rozstepy? Bo ja nie wiem jak dac sobie z nimi rade... mam wokol pepka... ...tylko tam, ale takie szerokie - chyba z 7mm szerokosci...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry