E
ELBRA
Gość
Women dermatolog powieział, że przypuszczalnie to skaza białkowa
Ale smaruje teraz drugi dzień maścią sterydową i już praiwe calkiem zniknęło. Potem mam stosować jakiś czas robioną maść witaminową i ozbaczymy czy to nie będzie wracać. Mam nadzieję, że nie:-(
u nas chodzika nie będzie.
Anulka mój Piotruś tylko raz się narazie przerwrócił z brzuszka na plecki i więcej niet Także spoko loko
A my dziś po chrzcinach. Właąnie patrzy na mnie i się uśmiecha sterta prasowania
Więc spadam lecę po żelazko bo te się do mnie ślini
Boziuuu...nienawidzę prasować
Ale smaruje teraz drugi dzień maścią sterydową i już praiwe calkiem zniknęło. Potem mam stosować jakiś czas robioną maść witaminową i ozbaczymy czy to nie będzie wracać. Mam nadzieję, że nie:-(
Chciałam zapytać czy jest jakaś mama ktora bedzie używała chodzika?
u nas chodzika nie będzie.
women, co do chodzikow to my tez nie kupujemy Oskarkowi - choc ja, moj brat a pewnie i wiele innych osob tak uczylo sie chodzic, ale w chwili obecnej jest za duzo przeciw - takze my tez zdecydowanie NIE
Misiu, Igi swietny, juz taki duzy bidulek tylko z tymi plamami... hmmm, nie mam pojecia co to... ja milam podobne uczulenie przy atopowym zapaleniu skory, ale wtedy skora byla sucha i szorstka, a Ty piszesz ze tylko plamy. Moze faktycznie ser + pomidory daly taki efekt...
prosze poradz mi czy mam jakos na sile przewracac Oskara z brzuszka na plecy i odwrotnie? Hmmm, bo z tego co czytam to wiekszosc maluchow przewraca sie juz w obie strony... a moj spryciarz nie... jak lezy na pleckach, podam mu reke i delikatnie pociagne to owszem - przewroci sie i podobnie z brzuszka na plecy, ale sam nie ma zamiaru... hmmm, najwyzej to mocno wygina sie na boczki, a jak przychodzi pora spania i zostaje sam w lozeczku, to staje na glowie, by zajrzec czy my jestesmy... ale obroty brzuch-plecy chyba nie sa mu potrzebne, wiec po co ma sie meczyc... och, leniuch jeden...
Anulka mój Piotruś tylko raz się narazie przerwrócił z brzuszka na plecki i więcej niet Także spoko loko
Dołanczam do życzonek.Wszystkiego naj dla obu Kacperków i Patryka z okazji miesięcznicy dużo zdrówka
A my dziś po chrzcinach. Właąnie patrzy na mnie i się uśmiecha sterta prasowania
Więc spadam lecę po żelazko bo te się do mnie ślini
Boziuuu...nienawidzę prasować