reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Kreciku fajny pomysł z tym odlewem gipsowym. Niestety mnie też nie wyszło 3D. Więc nie mam zadnej pamiątki. Niedawno zrobiliśmy porządek w szafie z mężem i pożegnaliśmy nasze "perełki z lamusa" do Caritasu. Kurcze tylko ja jestem taka ze wszystkiego mi szkoda. To wada czy zaleta?
Nikodem super imię. Mój I syn ma na imię Nikodem i muszę wam powiedzieć,że wychowywałam go przez 9 lat sama i jestem z niego bardzo dumna. Teraz ma lat 14 i jest spokojny , inteligentny,samodzielny, i szarmancki do kobiet:)) Podobno ludzi można oceniać po tym jakie imię noszą.

reklama
Anitt..superancko że masz labę:-)
wypoczywaj ile wlezie;-):tak:

zmieniliśmy imie z podobnych względów co women..

gdybym w poland nie mieszkala to napewno byłby Natan
ale narazie nie wyemigruje więc postawiliśmy na Nikodema:happy:

czesc laseczki :-)
noooooo.... w czwartek tatko robi te nieszczesna rure co niby zalalo przez nas..., w piatek przywoza mi meble te co z tesciowa wybralam... (szarpnela sie tesciowka, prezent za 1500zl nam zrobila -normalnie szok! z kad ta dobroc u niej?? :szok::sorry2:) ...a w sobote reszta rzeczy bedzie przewozona na nowe mieszkanko i cale moje pierdolki. Z soboty na niedziele bede juz spala w nowym mieszkanku!! Jupiiii !! :-D:-D:-D:cool2:
ale sie pochwalilam! :laugh2: dziewczyny juz sie doczekac nie moge!

larvuniu...super że wszystko sie dobrze ułożyło
teściówka cukier na maksa walnęła takim prezentem:tak:to cieszy:happy:
moja by na to w życiu nie wpadła:dry:
no i Kochana koniecznie neta podłącz jak Ty sobie wyobrażasz na ostatnich nogach bez nas dac radę:-D:-D:-D:-D

anineczko..Ty to pracowita mamunia jesteś
podłogi pomyte,obiadek zrobiony
normalnie na 6+:-)

u mnie już humorek lepszy mąż z pracy wrócił z różyczką
to takie miłe:-):-):-):-)
od razu mi lżej,jak pogodzona z nim jestem:cool2::cool::rofl2:

Drogie Panie, mam przyjemnosc sie pochwalic, iz od dzisiaj jestem kobieta na urlopie macierzynskim :)
Urlop ten bedzie trwal 39 tygodni, platny w kwocie 109 funtow tygodniowo :) Nie taka zla ta Anglia jest :)

moje gratulacje! kochana to teraz wypoczywaj na maksa! :-)

anineczko trzymam kciuki za porządne fundusze w kwestii urlopu macierzyńskiego :-)

women tak trzymaj! jesteś bardzo dzielna!

Pati Nikodem też fajnie!

Kunda gratuluję!!!

KUNDA SERDECZNE GRATULACJE!!!super ze wszystko sie udalo i jestescie cali i zdrowi:tak:
Jejku juz sie zaczynamy rozdwajac:-D wiecie co znajac moje szczescie to bede ostatnia:-p:dry:

Oj wypraszam sobie, ostatnia to ja mam być :-D;-)

Lilka, jakoś wcześniej zapomniałam - super, że udało się z mieszkaniem.

Larvunia - widzę, że skaczesz z radości, cieszę się razem z Tobą, a teściowa też człowiek(iem się okazała)

Krecik właśnie dziś myślałam o Tobie i chciałam nawet Cię wzywać!!! :tak: Dobrze, że mężowie pracują ;-)

Anitt gratuluję urlopu, oby jak najwolniej mijał ;-)

Pati trochę zazdroszczę tej różyczki, mój mąż zbyt często z kwiatami do domu nie przychodzi :-( a ja tak lubię je dostawać, pewnie jak każda kobieta :-)

A u mnie dziś był pan i montował szafę w sypialni, ale super jest ta szafa. Jutro poprzenoszę tam ubrania :-)

Kunda ogromne gratulacje... Super, ze juz jestescie w domciu i ze wszystko dobrze... ale przyznaje, ze bylam w szoku jak czytalam,ze to juz... naprawde sie zaczelo... ochhhh, a ja myslalam, ze mamy czas...

reklama
...dzis rano robilam badanie moczu... w sumie tak dla siebie, bo moja pani ginekolog juz mi nie kazala, mialam tylko brac profilaktycznie 2tabl urospetu dziennie przez 10 dni i juz... wczoraj 10 dni minelo, a jutro mam wizyte, wiec pomyslalam, ze co mi tam lepiej sprawdzic...
no i :no::no: ...jak robilam ostatnio to leukocytow mialam 3-5 w polu widzenia... i bylo niby do leczenia... a dzis... mam leukocyto 15-30 w polu widzenia i do tego sladowe bialko... ojoj:baffled::baffled::baffled: ...jutro wizyta... sie okaze... mam nadzieje, ze nie poloza nie w szpitalu:no::no::no:

och...

no a poza tym to dzis poszlam do fryzjera zrobic odrosty... bo moj blond balejaz juz mial 3-4 cm czarnego... wysiedzialam sie 3,5 godziny... maluszek kopal jak szalony, ale przetrwalam:tak::tak:

Do góry