reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

156.png

Malinois
termin: 30 października
Imię: Justyna, wiek: 26 lat
Mieszka w Warszawie
(mazowieckie)
Spodziewa się: synka (imię jeszcze nie wybrane)
16135.gif

Misia_Q
termin 2 listopada
Imię: Kasia wiek: 24 lata
Mieszka w Wrocław (Dolnośląskie)
Spodziewa się: synka Igora
k77Dp2.png

Kajunia
termin
4 listopada
Imię: Karolina wiek: 24 lata
Mieszka w Kościerzyna (pomorskie)
Spodziewa się: BLIŹNIAKÓW Olivier, Oskar
dev307pr___.png

Women23
termin 5 listopada
Imię: Monika wiek: 23 lata
Mieszka w Bydgoszcz (Kujawsko-Pomorskie)
Spodziewa się: synka - imię jeszcze nie wybrane
dev308bb___.png

Krecik
termin
9 listopada
Imię: Agata wiek: 27 lat
Mieszka: Niemcy (Worms)
Spodziewa sie: synka - Colin Mathias
.png

anineczka
Termin 9 listopada
imie: Ania wiek: 25 lat
zamieszkala w Tuam w Irlandii

spodziewa sie synka Alexandra

f351101.jpg

sabina_p
termin 11
listopada
Imię: Sabina wiek: 25 lat
Mieszka w
Nowy Sącz (Małopolskie)

Spodziewa się: synka - imię zostanie wybrane po urodzeniu:)

Ladina
termin 14 listopada
imię: wiek 29 lat
Mieszka w Rorschacherberg- Szwajcaria
spodziewa się: 2 chłopców
.png

Motylinek
termin
:
16 listopada
Imię: Angelika wiek: 32 lata
Mieszka w Austrii
Spodziewa się: 2 córeczek

preg.png

Mirka.mkm
termin
17 listopada
Imię: Mirka wiek: 26 lat
Mieszka: Austria (Wieden)
Spodziewa sie: synka - Nicolas
b98bdd4b2f.png

Anulka7890

termin 19 listopada
Imię: Ania wiek: 26 lata
Mieszka w Włochy (Torino)
Spodziewa się: synka Daniela
p461570.png

jolie
termin 29 listopada
Imię: Jola wiek: 26 lata
Mieszka w Jelenia Góra (Dolnośląskie)
Spodziewa się: córki Leny
ebd69dfa89.png

177.png

12 chłopczyków
babyboy.gif
, 3 dziewczynki
babygirl.gif

reklama
Hej laski jestescie mlode!!!! A juz myslalam ze jakas starsza rekordzistka nam sie tarfi!!! Moja ciotka rodzila swoje dziecko w wieku 40 lat!!!

Kreciku moja ciotka też miała 40 jak urodziła mojego chrześniaka :tak: ale wcale nie wygląda na 40 :-)
dzieki za stronkę, widzę że to luksusowy salon, mam nadzieje ze nie wezmą za cięcie 200 zł :szok: będę do nich dzwonić jak się już wykuruję... :-)

Tez mam nadziej eze nie zedra z Cibie! Jakby co to nie miej mi za zle ze ci jakis drogi salon polecilam! Poprostu sie nie orientuje!!!

Ladina
No wiesz Ty co?!Rozbawilas mnie do lez!Skoro o sobie pisalas stare prochno to co ja mam teraz powiedziec?:-D:-D:-D
Misia
A dlaczego tylko ja jestem na jasnoniebiesko?Czy to wyroznienie z powodu wieku?
:-);-)

Misia
mam na imie Magdalena;-)

Motylinek
no to faktycznie stara doopa z Ciebie;-) Pobilas mnie:tak: Nie martw sie od kwietnia, tez bede miec 3 z przodu;-)

Krecik
u mojego meza w rodzinie byl motyw, ze jakas ciotka o wiekszych gabarytach nie domyslila sie, ze jest w ciazy. Miala juz dawno po 40 i jeszcze tydzien przed porodem dom remontowali, podobno nosila jakies mega ciezkie belki:-D:-D do szpitala trafila z przekonaniem, ze wyrostek ja boli:-D:-D Podobno rodzina na szybko wyprawke kombinowala:-D:-D:-D

reklama
Ladina
w przyszlym roku to ja juz bede miec dwie 3!:tak:Niezla historia z ta ciotka!

Przypomnialo mi sie ze kiedys w "Rozmowach w toku"byla kobieta grubo po 40 ktora nie miala pojecia ze jest w ciazy az nie znalazla sie w szpitalu.Tlumaczyla ze zawsze byla gruba,specjalnie nie przytyla a ze okresu nie miala to wziela za przekwitanie.Dziwna baba bo przeciez ruchy musiala czuc.

Do góry