reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Hej hej

U nas leje,leje,leje do tego wieje,wieje,wieje.
Wcale to nie pomaga powodzianom.Ehh

Matt obudził się jak jeszcze ciemno było,nawet nie wiem która to godzina była.Ale przysnął w naszym wyrku jeszcze.

Larvuniu nie odzywałam się do Twojego braciszka (chyba już to gdzieś pisałam :sorry:) bo odezwał się chłopak do mnie,który prowadzi takie stronki pomocowe i z nim coś kombinuję :cool2::-D

reklama
hello laseczki
ja juz w domku, caly dzien poza domem. Bylam u fryzjera, podcielam wloski i 30 zl mniej w portfelu :sorry: Mlody osikal portki, cos zdaza mu sie to czesto ostatnio... no i dowiedzialam sie ze reszta mebli ktore wystawilam na allegro wcale nie sa duzo warte, no ale zobaczymy czy pojda i za ile...

anineczko, moze przeoczylam, sorki jak cos... no i dzieki za info ;-)
anulka dzieki ze wpadlas :tak::-)

Hej

łamie mnie spanie :eek::eek:
Piję kawusię,może pomoże.
Jeszcze godzinka i młodzież pójdzie spac.
A wtedy sobie piwko otworzę.
Małża może namówię do prasowania :confused2:

Larvuniu a masz taką samą fryzurkę?
Ja już nie będę wspominac o moich włosach.Może na wypłatkę w końcu obetnę sobię tak jak miałam rok temu ( :szok: rok nie byłam u fryzjera :szok:).

anineczko taka sama, tez asymetrycznie podciete wloski :tak: strasznie zaroslam juz hehehe ;-) Kochana u ciebie nie widac na fotkach bylo ze do fryzjera nie chodzisz :tak:
pijesz kawe pozniej piwo.. jedno drugiemu zaprzecza... piwo zamula i usypia ;-) Fajnie masz ze mezus prasuje ci... moj jeszcze nigdy tego nie robil. Chyba nawet nie wie jak zelasko sie trzyma :eek:

no i moj fruciu juz spi od 18.00 padl nam w aucie i juz go nie budzilam, strasznie marudzil nam juz.... niech spi :sorry:

i wlasnie moj mezulko wyszedl juz... eehh znowu jedzie na gielde :-( Zajedzie bedzie moze 4 rano... gielda do ok 13.00 i zanim wroci to bedzie niedziela wieczor :-( masakra...

Ostatnia edycja:
dobry wieczor:tak:

Anineczko, moj maz prasowal wczoraj - 2 pralki mi wyprasowal:-)

Larvuniu, musisz przeszkollic meza, niech sie uczy oslugi zelazka, a co:rofl2:
a co do tych gield, to fajnie, ze wpadnie Wam zawsze jakies grosz i w sumie z tego co pisalas, to nawet nie jest tak najgorzej za taki wypad, ale masakra, ze nie mozecie byc razem sobie... achhh, ta nasza Polska... coraz bardziej mnie wkurza:sorry:

Maz usypia Oskara... zaraz siadamy na MAM TALENT... potem kapanie Szymusia, cyc i spanie;-)

nudny sie robi ten MAM TALENT ;-)
anulko chyba juz za pozno na przeszkolanie hehhehe on woli isc w pogniecionym podkoszulku niz wyprasowac sobie heheheh :sorry: Za leniwy osobnik z mojego meza ;-)

mojego meza predzej do kuchni zagonie albo do sprzatania niz do prasowania, oboje nienawidzimy tego zajecia hehehehe....

tak wogole to dziendoberek niedzielnie :-)

reklama
Do góry