reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

...u nas juz po obiadku... dzis byl isccie wiosenny...
mlode ziemniaczki z koperkiem, kalafiorek smazony w ciescie, salatka ze szczypiorku, ogorkow i pomidorka i kefir...

kupilam dzis czeresnie... pychaaaaa!!! i oczywiscie truskawy:-D

reklama
heeeeeeej kangurki :-D

wlasnie co wrocilam z poznania... mialam zjazd regionu....
ale masakrycznie sie jezdzi po tym poznaniu :dry:
wole jezdzic po swoim gorzowie :-D

lilka rozmowa dzis byla o Twoim Wolszytnie u mnie w firmie :tak:
kolezanka ma tam zaczac jezdzic, bo macie tam jakas siec sklepow:-D
ktora warto zaczac "nawiedzac" :-D:-D:-D

wiecie co... moj mezus wyjezdza dzis w nocy na 3 dni :baffled:
znamy sie ponad 7 lat...ehmmm w wakacje minie 8 i na dluzej niz 1 dzien
sie nie rozstajemy... a dzis wyjezdza mi na 3 dni :baffled: ja niechce !!!:dry:

Larvunia a o jaki sklep chodzi?
wal smialo jestem ciekawa :-)
szkoda ze twoja kolezanka a nie ty ;-)

ale jestem ozarta jak swinka....obiad pierwsza klasa :cool2: normalnie pekam
ze tez człek wie ze nie mozna tak sie obzerac no ale nie mogłam sie pochamowac :-p

lilka nie wiem czy dobrze napisze, bo ja tylko przysluchiwalam sie rozmowie i napisze ze sluchu "intergramy" czy cos takiego :-) kolezanka z gniezna tam ma jechac :tak:

..ide laski sie na troszke polozyc... buziole sle :****

wiecie co... moj mezus wyjezdza dzis w nocy na 3 dni :baffled:
znamy sie ponad 7 lat...ehmmm w wakacje minie 8 i na dluzej niz 1 dzien
sie nie rozstajemy... a dzis wyjezdza mi na 3 dni :baffled: ja niechce !!!:dry:

Larvuniu... ja z moim mezulkiem jestesmy ok. 6,5 roku... leci 7-my:-) ...i tez zawsze razem... nie wyobrazam sobie jak moglibysmy byc oddzielnie jakis czas... brrrr!!!!

takze doskonale Cie rozumiem:-) pociesz sie, ze to tylko 3 dni... w koncu duuuuuzo rodzin musi czesto sie rozdzielac dla pracy... dla kasy... i to znacznie dluzej niz 3 dni...

lilka nie wiem czy dobrze napisze, bo ja tylko przysluchiwalam sie rozmowie i napisze ze sluchu "intergramy" czy cos takiego :-) kolezanka z gniezna tam ma jechac :tak:

..ide laski sie na troszke polozyc... buziole sle :****

aaaaa to jzu wiem
Inter-Kram :-)
u nas jest siec tych sklepow w Wolsztynie i okolicy
no i jeden market jest na moim soiedlu :-)
ech szkoda ze nie ty...;-)

Larvuniu a ty sie smucisz a ja sie ciesze bo moje kochanie dzis o 15 wyjechało
jedzie do Szwecji,skad promem przyplynie do Swinoujscia
niestety podroz dłuuga
bedzie w Swinoujciu jutro o 20.30 :-(
czyli zanim dojedzie do mnei to bedzie juz baaardzo pozna noc lub nad ranem w niedziele
buuuu
ale i tak serce mi bije ze wreszcie go zobacze :-)

takze doskonale Cie rozumiem:-) pociesz sie, ze to tylko 3 dni... w koncu duuuuuzo rodzin musi czesto sie rozdzielac dla pracy... dla kasy... i to znacznie dluzej niz 3 dni...

dziewczyny mój mąż od początku małżeństwa - a w lipcu miną 2 lata wyjeżdża zawsze w delegację :-( np. teraz wyjechał 21.05 a wróci 6.06. a ja już usycham z tęsknoty :zawstydzona/y:

muszę Wam powiedzieć, że dzisiaj się ważyłam :zawstydzona/y: no i ważę 66 kg :szok::szok::szok: na początku ciąży ważyłam 54,5 kg czyli od początku ciąży jestem na + 11,5 kg :szok::szok::szok: wow ciążę zakończę chyba + 30 kg :-D:-p:-D

a tak wogóle dzisiaj maluchy mnie kopią, że nie mam chwili wytchnienia :-) odkryłam brzuch to co chwilę ruszał się w innym miejscu :eek: chyba gin nie będzie miał problemu z rozpoznaniem płci :-D

humorek mi dziś dopisuje :-D

a tak wogóle dzisiaj maluchy mnie kopią, że nie mam chwili wytchnienia :-) odkryłam brzuch to co chwilę ruszał się w innym miejscu :eek: chyba gin nie będzie miał problemu z rozpoznaniem płci :-D

Kajunia
a ja ciagle czekam na kopniaka... i nici... och... czasem czuje takie "przeplywanie..." "motylki" ...ale kopniak to kopniak:-D

ja zaczynlam ciaze z waga ok. 68 kg, a teraz waze 69kg...

Kajunia
a ja ciagle czekam na kopniaka... i nici... och... czasem czuje takie "przeplywanie..." "motylki" ...ale kopniak to kopniak:-D

ja zaczynlam ciaze z waga ok. 68 kg, a teraz waze 69kg...

anulka może ja czuję szybciej kopniaczki, bo zawsze tam są DWA maluchy :-) nie przejmuj się już niedługo Twój synek zacznie Cię kopać :-D

a Twoja waga ... hmmm laska z Ciebie i tyle :-p

reklama
Kajuniu...
wolalabym wazyc 55kg...:-D ...ale coz...:-)
zawsze smialam sie,ze gdybym miala mniejszy biust to pewnie byloby ladnych kilka kilogramow mniej... a mam miseczke E:eek:

a co do kopniakow to czytalam, ze czesto pierwsze pojawiaja sie k. 20 t.c. u mnie dzis zaczal sie 18 t.c. ...

Do góry