reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

coś wywala mnie ciągle z BB :baffled:

Ladina
ja pomalowałam pokój Wika na zielony-pistacjowy. Super kolorek. Tzn dobrze się w nim Wiktor czuje no i jakoś tak przytulnie. Chciałam jeszcze jakieś ładne obrazki na ścianę przywiesić, ale to dopiero jak już umeblujemy całkowicie pokój ;-)

Chciałam się pochwalić, że wydepilowałam sobie paszki plastrami z woskiem :szok: :-D Teraz mam paszki jak u małej dziewczynki.
Jak się odważę to spróbuję z bikini :eek::laugh2:;-)

reklama
Misia, sama depilowałaś paszki? ...bo ja kiedys chcialam sama, ale jednak jak przyszlo do zerwania plastra to ... prosilam meza... i stwierdzilam, ze co kosmetyczka to kosmetyczka:-D
a bikini... ja jak mam juz jakies odrosty po wosku, to lece gorę bikini i pachwiny depilatorem... juz nie boli... :-D

sama, samiusieńka :tak::tak::tak:
raz dwa mi to poszlo, nawet się zdziwiłam że mnie to nie bolało jak bym się tego spodziewała... :-D oczywiście parę włosków zostało to już to dokończyłam pęsetką i też nie bolało.

ho, ho... to dzielna jestes:-) ja bolu w sumie sie nie boje, ale jakos sama sobie balam sie odpowiednio mocno pociagnac plaster...
i powiem Ci, ze ja jak mam paszki takie sliczne:-D to jak cosik zaczyna mi kielkowac to w obroty biore depilator i poki wloski sa malutkie i jest ich niewiele usuwam... i dzieki temu jak sie pilnuje mam paszki caly czas super...

ostatnio bylam u kosmetyczki jakos latem i do lutego utrzymalam efekt paszek... od lutego, odkad jestem w ciazy balam sie draznic pachy i pozwolilam wloskom odrosnac... teraz bylam u kosmetyczki jestem gladka:-D i juz bede czuwac z depilatorem...

misia
no wlasnie sie zastanawiam nad zielonym , albo nad zoltym kolorem pokoiku.
Mojej corci zrobilismy rozowy:-D:-D chociaz wydawalo mi sie to lekka przesada, ale maz mnie namowil i w sumie fajnie wyglada:tak:

Oj dziewczyny tak ciagle gadacie o tym wosku , ze chyba tez sie w koncu odwaze;-);-)

reklama
Do góry