reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Kathe, tak wiem, masz racje to jest wiezienie - szantaz... ale czytalam, o tym, ze we Francji byla podobna sytuacja, tyle, ze wieziona kobieta w chwili, gdy tylko mogla probowala uciekac i pisali "ze tak reaguje normalny czlowiek" a ta kobieta nie reagowala tak, i podejrzewali, ze jest chora - i to nie w wyniku przetrzymywania tylko, ze ma chorobe genetyczna, a zamknieta zostala jak miala 18lat - czyli juz dzieckiem nie byla...
Oczywiscie, uwazam, ze przezyla dramat i faceta bym zabila za cos tak podlego - tyle, ze jej zachowanie nie bylo normalne.
Chyba kazdy czlowiek bedac w takiej sytuacji probowalby ucieczki.

Karina, Agus - wspolczuje, ze same musicie wykonywac wiekszosc obowiazkow... U mnie jest podobnie jak u Sabiny, Jolie czy Pusi... Nawet w szpitalu - jak bylam po cesarce - to mezus siedzial z nami od rana do 20-21... i to on mi podawal Oskarka do cyca, przewijal, ubieral...:tak::tak: a teraz zawsze razem kapiemy Skwareczka, potem ja karmie, tatus bierze do odbicia i uklada w lozeczku... dla mnie to normalne, ale na Waszym miejscu probowalabym cos wyegzekwowac od meza... w koncu to frajda zajmowac sie takim Okruszkiem, niech sami zobacza...;-);-)

Women, bedzie dobrze, jescze bedziecie miec extra tate i meza - zobaczysz:tak::tak:

reklama
Lilka a jak twoje ucho?

Jolie dziekuje za pamiec :-)
wlasnie dzisiaj wieczorem przeszlo mi w 100% :-)
az nie moge uwierzyc
ech wreszcie normalnosc :-):-)

Wisienka moj dorian wogole nie dostaje wit d3 od 15 stycznia,wiele razy siedzialam i sie zastanawialam czy dobrze robie ze slucham lekarzy z mojej przychodni,ale ponoć w uni nie podaje sie d3,i nam kazali odstawic,dorian rozwija sie dobrze,ale ciemiączko ma duże i nie wiem czy czasem nie od tego,neurologa tez sie pytalam o d3 i tez mowila ze nie daje sie.........i badz madra i pisz wiersze cholera ta sluzba zdrowia,przemądrzała :wściekła/y:

Ja słyszałam ze dwójke dzieci,a ze 7 razy zaszła w ciąze.......:sorry2:

OJ TAK KOBIETY - POZAZDROśCIć
dziś właśnie patrzałam jak szwagier zajmował sie Natanem,jak go przebierał,całował.........Ach ryczeć mi sie zaraz chce.......Nieważne !!!!!

1. ja Hani nie podaje wit.D,Milenie tez nie podawalam
2. w wiadopmosciach bylo ze tylko jedno dziecko ma wade genetyczna zwiazana z kazirodzctwem...
3.znam samotna matke ktora do piet ci nie dorasta!! jestes prze wspaniala matką i zobaczysz jeszcze szczescia w zyciu zaznasz :tak::-) wierze w to strasznie :**

Chyba trzeba iść do wyrka

Widzę, że Mężulek odpłynął to i czas na mnie ;-).

Dobranoc i słodkich snów dla Was i Waszych Pociech
:tak::-)

dobranoc2.jpg

dziekuje dziewczyny
przepraszam ale czasami dopada mnie to cholerstwo i zbiera mi sie na szczerości i smutki
ale juz jest ok
mykam przed tv troszke i pozniej do synalka spac
dobrej nocy

Wisienka bede musiala sprobowac tak jak piszesz na pewno nie zaszkodzi:tak:I zamaist lezec wiecznie na kanapie wezmie dziecko:tak:

karina
sprobuj, musisz zbudowac kontakt ojca z synem, on pewnie nawet nie zdaje sobie sprawy jaka to frajda zajmowac sie synem.
Kiedys Dannego wyganialam ze teraz jego kolej przebrac malego (bo zmieniamy na zmiane raz ja, raz on) a teraz sam bierze, juz nie musze go wyganiac i popedzac.
Najwazniejsze to podejsc do tego spokojnie, bo klotnia to czlowiek nic nie zalatwi, a jeszcze bardziej moze sie zniechecic.

pusia sliczny kicius, dobranoc

lilka super ze ucho juz nie boli, oj wiem jaki to bol, nie raz mialam zapalenie ze az mi ropa ciekla z ucha :baffled: :-:)zawstydzona/y:

poprosilam Dannego i w koncu zrobil mi zdjecie w tej sukence do slubu, ale nie jestem zadowolona - jakos poszerzyly mnie fotki, wygladam na nich wieksza niz w rzeczywistosci, bede musiala jeszcze raz sprobowac innego dnia :/

dziekuje dziewczyny
przepraszam ale czasami dopada mnie to cholerstwo i zbiera mi sie na szczerości i smutki
ale juz jest ok
mykam przed tv troszke i pozniej do synalka spac
dobrej nocy

Women no co Ty, nie przepraszaj za takie rzeczy. Nie jedna (ja chyba pierwsza) miałaby deprechę jak by była na Twoim miejscu, a Ty dzielnie stawiasz czoła każdym przeciwnościom. Jesteś najlepszą mamą, na jaką Dorianek mógł trafić.
A jak synek siostry? Dalej daje się we znaki?

reklama
Do góry