anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Kathe, tak wiem, masz racje to jest wiezienie - szantaz... ale czytalam, o tym, ze we Francji byla podobna sytuacja, tyle, ze wieziona kobieta w chwili, gdy tylko mogla probowala uciekac i pisali "ze tak reaguje normalny czlowiek" a ta kobieta nie reagowala tak, i podejrzewali, ze jest chora - i to nie w wyniku przetrzymywania tylko, ze ma chorobe genetyczna, a zamknieta zostala jak miala 18lat - czyli juz dzieckiem nie byla...
Oczywiscie, uwazam, ze przezyla dramat i faceta bym zabila za cos tak podlego - tyle, ze jej zachowanie nie bylo normalne.
Chyba kazdy czlowiek bedac w takiej sytuacji probowalby ucieczki.
Karina, Agus - wspolczuje, ze same musicie wykonywac wiekszosc obowiazkow... U mnie jest podobnie jak u Sabiny, Jolie czy Pusi... Nawet w szpitalu - jak bylam po cesarce - to mezus siedzial z nami od rana do 20-21... i to on mi podawal Oskarka do cyca, przewijal, ubieral... a teraz zawsze razem kapiemy Skwareczka, potem ja karmie, tatus bierze do odbicia i uklada w lozeczku... dla mnie to normalne, ale na Waszym miejscu probowalabym cos wyegzekwowac od meza... w koncu to frajda zajmowac sie takim Okruszkiem, niech sami zobacza...;-);-)
Women, bedzie dobrze, jescze bedziecie miec extra tate i meza - zobaczysz
Oczywiscie, uwazam, ze przezyla dramat i faceta bym zabila za cos tak podlego - tyle, ze jej zachowanie nie bylo normalne.
Chyba kazdy czlowiek bedac w takiej sytuacji probowalby ucieczki.
Karina, Agus - wspolczuje, ze same musicie wykonywac wiekszosc obowiazkow... U mnie jest podobnie jak u Sabiny, Jolie czy Pusi... Nawet w szpitalu - jak bylam po cesarce - to mezus siedzial z nami od rana do 20-21... i to on mi podawal Oskarka do cyca, przewijal, ubieral... a teraz zawsze razem kapiemy Skwareczka, potem ja karmie, tatus bierze do odbicia i uklada w lozeczku... dla mnie to normalne, ale na Waszym miejscu probowalabym cos wyegzekwowac od meza... w koncu to frajda zajmowac sie takim Okruszkiem, niech sami zobacza...;-);-)
Women, bedzie dobrze, jescze bedziecie miec extra tate i meza - zobaczysz