reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Ja dziewuszki w zasadzie mogę jeść wszystko, oprócz zreczy ciężkostrawnych to na tą moja nieszczęsną wątrobę. Ale żadnych mdłości nie czuję od 1,5 miesiąca i mam ogromny apetyt na wszystko! :tak:
Ale od 2 dni męczy mnie ta cholerna zgaga :baffled:

anulka ehmm... dziecku nie zaszkodzisz. Mojego gin sie juz wszystkiego wypytalam. Jesli ciaza nie zagrozona to nic nie dzieje sie malenstwu. W8-9 tylko ryzykuje sie przedwczesnym porodem ale teraz nic nie szkodzi.
Tylko moj mezus jakos sie nie garnie do sexu... dlaczego? :-( Mowil ze sie boli, no ale ile moge go namawiac..... :-:)-:)-(
jagoda a u ciebie jak z tym jesli wolno spytac?

Misiu... koszt u mnie to ok. 35 zl - jak chodze regularnie (raz na 4 tygodnie)
A co do wstydu to chyba kwestia przyzwyczajenia... ta kobietka z zawodu jest pielegniarka, byla polozna:-D ...a teraz - od jakiegos czasu - ma salon kosmetyczny... jest profesjonalistka, najpierw zdrowie, potem uroda... zawsze poopowiada cos, np. o przebijaniu pepka pod kolczyki - jakie to niesie zagrozenia i takie tam... bo akurat trafila sie malolata do czegos takiego u niej... nawiasem mowiac tez to robi, tyle ze nagada sie jakie to niebezpieczne:confused: wiec jak nawet ja pytalam o wosk w ciazy to mowila ze mozna i ze dpiluje kobitki do konca ciazy... fakt jest to sprawa bardzo intymna... kladziesz sie na fotelu bez majteczek... i jazda z woskiem... pani kosmetyczka zajrzy w kazda faldke i wysmaruje woskiem... ale tyle osob chodzi...

Jagoda.. pytasz o bol... boli... jak bylam pierwszy raz to krzyknelam sobie nawet kilka razy... ale z kazdym razem bol jest slabszy... przykleja cieniutkie paseczki, wiec ogranicza troszek cierpienie... ale warto

no zaczynam sie jeszcze bardziej martwic.... jestem niedopieszczona :baffled: tzn czulosc jest, tlueni, glaskanie mile slowka...i na tym sie konczy :zawstydzona/y:
moze mu sie ciezarna nie podobam? :-(

no zaczynam sie jeszcze bardziej martwic.... jestem niedopieszczona :baffled: tzn czulosc jest, tlueni, glaskanie mile slowka...i na tym sie konczy :zawstydzona/y:
moze mu sie ciezarna nie podobam? :-(

ja miałam dokładnie to samo w pierwszej ciąży, nie wiem co się działo z moim chłopem, po prostu nie miał ochoty na seks. A teraz wszystko jest na odwrót :-D

Oj biedulki:-( To Wy naprawdę czujecie ze jesteście w ciaży. U mnie to chyba rodzinne-moja mama tez tak miala. Wogóle to mój żoładek jest po prostu niezniszczalny. Np dzisiaj sniadanko: buleczka z wedzona makrela i kakao. Mój maz jak to widzial to chcial wyjsc z kuchni.:-D

:-D:-D:-D:-D:-D

Larvuniu... pytasz o seks... jak sie domyslam:tak:
otóż wyszalelismy sie jakies 2 tygodnie temu - wtedy, co pisalam, ze mezulek sie boi... - bylo milutko:-D ...no i dzidzi nic nie zaszkodzilo:-) ...a teraz jakos sama nie garne sie... moze te motylki robia swoje... ale wiesz, mysle, ze jak cos to nie za czesto - coby faktycznie czegos nie nabroic... ale tak 2-3 razy w miesiacu to chyba nie grzech...:-D

zazdroszcze :cool2:

Anulko podziwiam Cię:szok: i zazdroszczę Ci odwagi. Ja umarłabym chyba z bólu...

podziwiam :szok: ja to maszynka sie gole
wszedzie :cool2:
nie cierpie włochow :cool2:

...Larvuniu hmmm, chyba dobra okazja bedzie jak wroce z depilacji... taka gladziutka... pochwale sie:-D a wybieram sie chyba w piatek...:-D

ja sie wybieram ze swoimi stopkami zanim moj pan przyjedzie
chce miec pieknie zrobione i pomalowane na francusko :-p

misia a u Ciebie?

a o mnie to nikt nie pyta :-D:-p:-p
nom u mnie celibat :sorry2::sorry2:

reklama
Do góry