reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Wisienka wiesz co u mnie nawet w rozmiarach po odciągnięciu z tego jednego:-) nie ma wielkiej róznicy przynajmniej nie widze.... ładne jazdy masz z Twoimi pomysłami:-) hehehhehe

Asix nie pomogę z herbatkami niesttey:-(

Lilka daj trochę sniegu nam...u mnie w sumie nie jest źle ze śniegiem ale pamietam zimy gdzie saspy po uszy były:-)

reklama
sabina ja to sobie zawsze cos ubzduram ihhi :-p :cool2: taka juz jestem ze szukam dziury w calym :-)

lilka wczoraj ogladalam galerie na wieczor i moj Danny zobaczyl przez przypadek, i odrazu gdzie tyle sniegu :confused: :szok: i potem slyszalam jak mowil do malego ze za rok jedziemy !!!!!!!!!!

Lilka daj trochę sniegu nam...u mnie w sumie nie jest źle ze śniegiem ale pamietam zimy gdzie saspy po uszy były:-)

no tak,w koncu mieszkasz w gorach
kiedys to zimy byly porzadne,tak wspominaja wszyscy starsi w mojej rodzince
szkoda ze teraz to zimy takie ni jakie sa
dlatego ten snieg tutaj tak mi sie podoba :-)

Lilka no to prawda szalejcie na zapas:-) heheh

hihiiii:cool2::cool2::cool2:

lilka wczoraj ogladalam galerie na wieczor i moj Danny zobaczyl przez przypadek, i odrazu gdzie tyle sniegu :confused: :szok: i potem slyszalam jak mowil do malego ze za rok jedziemy !!!!!!!!!!

no to jakby co to zapraszamy do siebie :-)
tutaj jest drogo to nocleg zapewnimy ;-) my sobie pogadamy,faceci sobie pogadaja,dzieciaczki sie pobawia razem:-)
a mieszkamy w pieknej okolicy,pelno fiordow,gór :-) takze na brak atrakcji nie bedziecie narzekac
hihiiii :-D

no to jakby co to zapraszamy do siebie :-)
tutaj jest drogo to nocleg zapewnimy ;-) my sobie pogadamy,faceci sobie pogadaja,dzieciaczki sie pobawia razem:-)
a mieszkamy w pieknej okolicy,pelno fiordow,gór :-) takze na brak atrakcji nie bedziecie narzekac
hihiiii :-D

dziekujemy bardzo za zaproszenie :tak: :-) nasi faceci by sobie pogadali o ile Twoj angielski umie bo moj to ni w zab polskiego :sorry2:
ale super by bylo, moi faceci pierwszy raz by chyba snieg zobaczyli :-D tu w aangli jak napada to bardzo zadko i tlyko ok 2 cm spadnie :baffled:

ech u mnie tez posucha cycowa
ble

widze ze wszystkie maja kryzys mlekowy :nerd:
a my dzis pospalismy prawie 5 godz. i teraz jak sie obudzilam to mam piersi pelne jak balony, i z kazdego, zaczelo cieknac ze nie wiedzialam z ktorej strony malego przystawic :-p

czołem laski:-D

melduję ze zyję
tylko od piątku jakieś dżezy z netem były

wieczorem zacznę nadrabiac zaległości:cool2:

reklama
qrcze ja tez coraz mniej chyba pokarmu mam:dry:chcialabym dotrwac do 6miesiaca ale cinko to widze:sorry2:

Ja dzis spie u rodzicow:cool2: bo zasiedzielismy sie dzisiaj a jutro rano i tak mala musialabym dostarczyc bo ide na zajecia wiec stwierdzilismy z mezem ze zostane :tak:o dziwo sie ucieszyl:dry: bedzie mial wieczor bez mojego medzenia:dry: i dobrze, odpoczne sobie od niego tez:tak: kto wie moze juz mi sie nie bedzie chcialo wracac:-);-)

Do góry