reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
witam!

Adas stwierdził ze lepiej sie spi z mama w duzym łozku i tam ładnie sypia a w łozeczku to mu sie nie chce...jak my sie pomiescimy w duzym łozku to ja nie wiem:confused:

:tak:czeeeesc:-)
mam ciche dni z mezem:sorry2: ale juz mi to wisi. Nie bede go prosic zeby mala sie zajal. Jego argumenty ze on nie ma czasu zeby odpoczac albo cos innego zrobic poza obowiazkami w domu itd itp mnie juz wqrzaja. Nie wiem co sie stalo:sorry2:na poczatku baaardzo mi pomagal, nawet robil wiecej niz ja!rozumiem ze pracuje ale jak wraca do domu to siada przed kompem albo przed tv albo spi:sorry2:albo jedzie do mamusi jej naprawic komputer zamiast wykapac ze mna Marysie:wściekła/y:juz 4ty dzien nie mozemy jej wykapac bo on wiecznie gdzies jezdzi cos komus pomoc-mamie komp, koledze przeprowadzke itd jak wraca to jest ok23 wiec bez przesady, o tej godzinie nie bede kapac dziecka:wściekła/y: jestem wqr....a!!! ale nie wazne:-) no to co tam u was?:-) zaraz bede was szukac na naszej klasie:tak:

asix witaj spowrotem:tak: fajnie ze juz jestes:-)

sabina ehh to jednek sie nie sprawdzilo 3 mezczyzn:-) kibicowalam im zeby dali rade ale widac ze najlepiej jednak u mamusi:tak:

larvunia alez sie ten twoj dziec nameczy:-( biedactwo no. Nie wiem co ci poradzic bo pewnie juz wszystkiego probowalas, a bym stawiala na mniej stresu, scislejsza diete i koniecznie odbijanie po jedzeniu, ale pewnie wszystko to juz robisz doskonale

kunda moja mala tez nie lubi swojego lozeczka, spi z nami, mamy 140tke a i tak jest ciasno:-pnie wiem co bedzie jak urosnie, chyba tatus bedzie musial sie przeniesc do innego lozka;-)

Dziendoberek :-D

larvunia jak stosujesz infacol to trzeba podawac przez 5 dni przed kazdym posilkiem, zeby zadzialalo :tak: tak mi polozna powiedziala zeby zobaczyc efekty a nie doraznie.
Ja np, jak podam mojemu to potem jeszcze przez ok 5 min trzymam go tak jak do odbicia a potem dopiero daje cyca i przewaznie przy karmieniu puszcza gazy i robi kupke, czyli mija kolka :-)

sabina moj maly tez placze jakmnie nie widzi :sorry2:w piatek wieczorek moj mnie wyslal do sklepu i nie bylo mnie przez ok 30-40 min to malego za nic nie dalo sie uspokoic a mama wrocila to odrazu cisza. Najfajniejsze to bylo to ze jak ja wychodzilam do sklepu to tata w tym samym czasie wzial malego na gore zeby przebrac, i maly byl spokojny a jak po przebraniu zeszedl na dol to podobno maly sie rozgladal po pokoju i jak mnie nie widzial zaczala wrzeszczec :sorry2: :-D

Asix to i tak nie jest zle z ta 100, ja slyszalam ze 100 to za sama wizyte trzeba placic a jak chcesz zeby cie zbadal, czy jak ty mialas usg to dodatkowo trzeba jeszcze doplacic :baffled:

bylego meza kuzynka mieszka w irlandi i ok 2 lata temu poronila :-( ale od czasu zajscia w ciaze do poronienia wydala na gina 1800 euro :szok:

no witam!!
wlasnie robie obiadzik,maly spi no i mam chwilke zeby cos naklikac!!
dziewczyny wczoraj mialam u malego PRAWDZIWA KOLKE-przysiegam ze do tej pory nie wiedzialam co to znaczy-maly tak plakal ze az mu lezki lecialy,a ja wylam razem z nim-no i nic nie pomagalo-ani herbatka z kopru,ani INFACOL(ktory zreszta w tym pospiechu mi sie wylal)-masakra-maly usnal w tych bolach o 1,30 no i spal do 7,30 z jedna przerwa na papu-no i dzis rano znowu bole brzuszka bo przez cala noc kupy nie zrobil-no i znowu poszla w ruch herbatka no i resztka infacol-u pomoglo bo 2 razy sie skupkal no i teraz spi :tak:

KATHE-ja tez mam ciche dni z moim M i tez juz mam wszystko w dup**-klocimy sie juz o byle co-normalnie pierdoly-ja z tego wszystkiego mam dola no inie bede juz reki pierwsza wyciagac mam gdzies

Sabina-ty spryciulo :-D-tez sie wezme za szukanie na naszej klasie
wszystkiego najlepszego dla kacperka w dniu imienin:-)

larvunia-wspolczuje ci z tymi kolkami-ja mialam narazie raz takie doswiadczenie a ty bidulko sie z malym caly czas meczycie:-(

kacperku sabinki duzo zdrowka i usmiechu na twarzyczce zyczymy z marcelkiem :-)

kathhe stosowalam wszystko ... nawet scisla dieta... w tym nawet kawe wykluczylam i nic nei pomaga:no: Ale fakt, ze czestotliwosc kolek sie zmniejszyla. Miewa je rzadziej i krocej :sorry2:Co do naszych mezczyzn to nic mi nie mow... moj tez ciagle zmeczony,,,:-(

Dziendoberek :-D

larvunia jak stosujesz infacol to trzeba podawac przez 5 dni przed kazdym posilkiem, zeby zadzialalo :tak: tak mi polozna powiedziala zeby zobaczyc efekty a nie doraznie.
Ja np, jak podam mojemu to potem jeszcze przez ok 5 min trzymam go tak jak do odbicia a potem dopiero daje cyca i przewaznie przy karmieniu puszcza gazy i robi kupke, czyli mija kolka :-)

Asix to i tak nie jest zle z ta 100, ja slyszalam ze 100 to za sama wizyte trzeba placic a jak chcesz zeby cie zbadal, czy jak ty mialas usg to dodatkowo trzeba jeszcze doplacic :baffled:

bylego meza kuzynka mieszka w irlandi i ok 2 lata temu poronila :-( ale od czasu zajscia w ciaze do poronienia wydala na gina 1800 euro :szok:

z tym infacolem to nie wiedzialam ze trzeba podac a potem uniesc malego jak do odbicia-moj macius tak sie drze jak go dostanie,ze odrazu mu cyca wpycham do buzi:baffled:

jezeli chodzi o gina to wizyta 60 funtow a USG wew.40 F tylko ze on powiedzial,ze wszytko o.k a teraz czuje z prawej strony rany taki pulsujacy bol ktory przechodzi po jakims czasie-nie wiem czy to normalne:-(

moj maly spi od wczoraj jak zabity, chyba przez to przeziebienie :sorry2: w koncu mam czas dla siebie, ale jakos mnie to nie cieszy jak widze ze moj babelek cierpi :baffled:

ide pododwac was do listy znajomych, mam nadzieje ze przyjmiecie zaproszenie :tak:
jak cos to jestem Gosia P. :-)

reklama
wisienka dzieki kochana za info odnosnie stosowania... ja podaje mu tylko wieczorkami jak wiem kiedy ma je najczesciej boje sie non stop przed kazdym cycoleniem :sorry2: no ale sprobuje jak pisalas :tak: dzieki

Do góry