- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mls
Fanka BB :)
My mamy krzesełko Fisher Price Adorable Animals:
bardzo polecam. 3 stopniowa regulacja oparcia, 7 poziomów wysokości, duża tacka
bardzo polecam. 3 stopniowa regulacja oparcia, 7 poziomów wysokości, duża tacka
koralowa
Mama swego synka
mls, extra te krzeselko!
a mam do ciebie prosbe. Moglabys zrobic zdjecie zlozonego krzeselka? Przodem i bokiem? A takze podac wymiary po zlozeniu, tzn jak szerokie jest bokiem i jak wysokie, bo nigdzie nie moge znalezc. bede wdzieczna.
a mam do ciebie prosbe. Moglabys zrobic zdjecie zlozonego krzeselka? Przodem i bokiem? A takze podac wymiary po zlozeniu, tzn jak szerokie jest bokiem i jak wysokie, bo nigdzie nie moge znalezc. bede wdzieczna.
mls
co do wymiarów to nie mam czym zmierzyć, ale na oko w odniesieniu do płytek w kuchni to wys. ok. 90cm, a z boku ok. 35-40cm przy czym w zestawie mamy uchwyt, który przyciąga nogi do siebie, bo bez niego się lekko rozjeżdżają ( myślę, że ok. 3-5cm ).
R
RiSiA
Gość
mls no super to krzesełko
ja zakupiłam takie KRZESEŁKO DO KARMIENIA BABY MIX 3 KOLORY (1559349071) - Aukcje internetowe Allegro z zółwiem
ja zakupiłam takie KRZESEŁKO DO KARMIENIA BABY MIX 3 KOLORY (1559349071) - Aukcje internetowe Allegro z zółwiem
reklama
Neftis
Zdecydowanie nie polecam magicznego kubka niekapka Philips Avent
Niekapkiem jest chyba tylko z nazwy, cieknie z małej dziurki, która pewnie ma służyć jako odpowietrzacz i na nic zdaje się magiczna uszczelka wewnątrz. Z pewnością kubek prawidłowo poskładałam. Czytałam opinie w necie i to dosyć powszechna jego wada. Cena wysoka, a jakość marna. Dodatkowo ustnik ma zakamarki, do których ciężko jest dotrzeć podczas mycia i po jednorazowej testowej próbie picia rozcieńczonego soku marchwiowego ustnik zabarwił się na pomarańczowo.
Plusem jest miły dla oka design ale nie o to tu chyba chodzi...
Niekapkiem jest chyba tylko z nazwy, cieknie z małej dziurki, która pewnie ma służyć jako odpowietrzacz i na nic zdaje się magiczna uszczelka wewnątrz. Z pewnością kubek prawidłowo poskładałam. Czytałam opinie w necie i to dosyć powszechna jego wada. Cena wysoka, a jakość marna. Dodatkowo ustnik ma zakamarki, do których ciężko jest dotrzeć podczas mycia i po jednorazowej testowej próbie picia rozcieńczonego soku marchwiowego ustnik zabarwił się na pomarańczowo.
Plusem jest miły dla oka design ale nie o to tu chyba chodzi...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: