reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
A ja czuję, że te dni były by dobre do "zmajstrowania" ale mój tżecik musiał wyjechać:-( zauważyłam, że jak z wykresików wychodzi mi, że powinnam być bardziej płodna mam straszną ochotę na przytulanko i ciągle mi tylko jedno w głowie;-) no nic dalej będe łykać folik i chyba pora zaopatrzyć się w teścik. Polecacie jakieś?? Które lepsze? Ciekawe jak to jest jak robi się test i nagle wychodz, że ciąża:szok::-). Aż mi ciarki przechodzą:happy:
Choć myślę, że trzeba zawsze pozytywnie myśleć i nie denerwować się jak nie wychodzi

Hej :-)

Trochę mnie nie było ale już uaktualniałam listę:tak: jak coś to piszcie ;-)

no to ja bym się chciała dopisać.. chociaż my się jutro dowiemy, kiedy możemy zacząć starania, bo idę do endokrynologa na długo oczekiwaną wizytę - mam niedoczynność tarczycy i wszelkie dotychczasowe nasze starania spełzły na niczym :( raz czy dwa nawet podejrzewaliśmy, że to już, chociaż testy nie potwierdzały, ale to też takie niepewne, bo przy chorej tarczycy, to i testy nie zawsze mówią prawdę, bo hormony nie chcą na tyle 'podskoczyć', żeby były wykrywalne..
no ale jutro - jutro w końcu coś się więcej dowiemy..
w każdym bądź razie - zapisujemy się na listę staraczy - bo się staramy :D
a przy okazji - pozdrowienia dla wszystkich starających się i dla tych, co już się wystarali ;) to daje nadzieję..

niestety drugi test jedna kreska.....dziś jest 30dzień cyklu bez @ale nie mam
już nadziei Nie wiedziałam że tak to przeżyje :(
dziweczyny mam nadzieję e u was będzie inaczej......:no:

chciałam wyrzucić test ale pojawiła się druga kreska! taka blada ale widoczna Jeżeli ja się znowu wkręcam... okropne jest to czekanie
Nawet nie wiedziałam ile miałam szczęscia z Piotrusiem że udało się za pierwszym razem:no:
czekam na męża co on powie.....

reklama
nie mieszkam w Polsce a nie orientuje się jak jest tutaj z badaniami Kupiłam kolejny test ale czekam do soboty

Do góry