reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
witam dziewczynki,melduje sie ze zyje i ze odezwe sie po weekendzie.
Milego i slonecznego weekendu.
Ja @powinnam dostac w ten weekend,moze poniedzialek,ale jakos takos wydaje mi sie ze nie bylo owulacji :no:
W poniedzialek ide do gina,przeczyta mi wynik rezonansu magnetycznego
paaa

:-) kethrin7 ... witaj :tak:i życzę powodzenia w szybkim zafasolkowaniu :-D
TRZYMAM KCIUKI byś szybko znalazła sie na drugiej liście..

I ja się tu dołącze, choć narazie obserwuje mój organizm, no i mam zamiar pod koniec roku zacząć starania o fasolinkę.

Data ostatniej@ 19.III mój cykl ma przeważnie 30 dni

WITAM NOWE PANIE,ZYCZE POWODZENIA W ZASIEWANIU,a teraz ide sie opalac :-) Wam tez polecam,nie ma to jak relax :tak: (dobre dla przyszlych fasolek,nawe tych ktore pojawia sie koncem tego roku)

WITAM NOWE PANIE,ZYCZE POWODZENIA W ZASIEWANIU,a teraz ide sie opalac :-) Wam tez polecam,nie ma to jak relax :tak: (dobre dla przyszlych fasolek,nawe tych ktore pojawia sie koncem tego roku)

Kindzioraaa;-) a myślisz, że opalanko dla fasolek jest zdrowe?? Bo ja cały czas sie nad tym zastanawiam:confused: Jestem juz blada jak cholerka a lubie byc opalona, na solarium już sie nie wybiore, ale na słońce?:sick: No niewiem? Wiesz cos na ten temat?? Bo nie chciała bym zaszkodzić. Spytam lekarza ale jeśli wiesz cos o tym to napisz;-)

reklama
Ataata z opalaniem w ciąży trzeba uważać:happy:
Nie wiem jak jest na początku ciąży ale w zaawansowanej jak będziesz się opalać to mogą pojawić się plamy, które niekoniecznie znikną:baffled:
Moja koleżanka nie wiedział że nie można sie opalać i trochę poużywała słońca a teraz ma plamy pod nosem choć trochę zbladły to są dość widoczne.

Do góry