reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
Witam
jestem Mamą 3 letniego chłopca
Ja sama mam 24latam
od czerwca staramy się o dzidziusia
moje miesiączki
23.06
17.07
13.08
2.09
26.09
i do tej pory brak
byłam dziś u lekarza zapisał tabletki na wywołanie okresu plus od 2 do 14 dnia cyklu inne pomocne zajść w ciąże
Jeżeli do końca stycznia nie zajdę w ciążę to mam iść do szpitala na Badanie Drożności Jajowodów

Oprócz tego jeżeli miesiączka nie przyjdzie w ciągu 3 tygodni mam się zgłosić ponowie
Test ciążowy negatywny + od 5 dni straszny ból brzucha a wszystko jest ok

Proszę więc o pomoc jakie jeszcze dodatkowe badania wykonać.

Z Synem miałam podobnie,znaczy się zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu, jednak do 9 tygodnia test był negatywny, byłam u lekarza w 6 tygodniu na USg i nic nie było, ukazało się dopiero w 9 ;)
Poród miałam przez CC

reklama
Pare postów wyżej znalazłam swoj wpis ze staramy sie o dzidzie :-D dzidzia juz jest a teraz straramy sie o 4 potomka mam nadzieję że się uda :-)

Do góry