reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista SIERPNIÓWECZEK

Beatko termin mi sie zmienil na pierwszym usg na 21.08 i tak na deugim zostalo wpisane wiec zmien mi date please ;)

reklama
Widzisz akuku jest miedzy nami z 3 dni różnicy a mi dalej mówią ze mam termin 27.08.. To ja juz nie wiem jak to leci ..

Bunia a kiedy mialas ostatnia miesiaczke ? Ja mialam 16.11 i z tego wychodzi termin na 23.08 ale wg usg 21.08 wiec bede trzymac sie wczesniejszej daty bo ja i tak wczesniej urodze hehe.

A no tak zapomniałam ze oni to rożnie liczą.. Ja patrzę wg usg bo miesiączkę zapisywałem w notesie który ty zgubiłam.. Pamietam ze zawsze było 20-24 danego miesiąca wiec wiesz..

Dziewczyny, tak sobie pomyślałam, bo mi się to ciągle myli, może warto by było dodać kolumnę, w której będzie jakaś krótka informacja, skąd każda z nas jest - np. miasto, kraj, jeżeli za granicą itp.? Wiem, że większość z Was już pisała, ale tak by było łatwiej.

reklama
Do góry