reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista PAŹDZIERNIKÓWECZEK

Witam !

Czy moge sie do Was dolaczyc ??  ;D ... z moich obliczen termin 21-23 październik :)

-----------------------------------

Mamuska - 1 październik
Pannonique - 3 październik
Gwiazdeczka - 5 październik
Cafelatte - 5 październik
ooo - 6 październik
Słonko - 7 październik
Mała_Mi - 7 październik
gosiaczek_ryki - 7 październik
agazet - 9 październik
Ines - 10 październik
Katka - 13 październik
Kubasia - 16 październik
Agnieszka18 - 17 październik
PaulinaAnna - 18 październik
MoniQa - 21-23 październik
Kasia_2005 - 23 październik
rudykot2 - 26 październik
Mihir - 26 październik
monisia2506 - 27 październik
kallusia - 27 październik

reklama
WITAJ KOCHANA!!!!!!
ale się cieszę, że Cię widzę :)
GRATULUJĘ - super, że Ci się udało! :)

I ja, i ja...czy można do Was?? Przyjmiecie mnie???

Co do obliczeń...hmm..mam niezły rozrzut...No bo tak, patrząc na ostatnią miesiączkę,to termin jakoś na początek pażdziernika...ale cykl trwał bardzo bardzo długo i póżna owulacja..a skoro dokładnie wiem kiedy była owu (w 41 dniu,skok temp.i oczywiście przytulanko)to policzyłam według tego (a któraś z dziewczyn podesłała ostatnio kalendarz,gdzie można obliczyć od owu)no to mi wyszło 27 pażdziernik i chyba tego na razie bede się trzymac..a potem będziemy korygować

cześć Kasiu!
Ale wysiew - super! :)
Oczywiście wielkie GRATULACJE!!!!!!!

Hmm..a ja sobie tak myślę, że nasze grono się mocno powiększy.."w starających się" na pewno jest jeszcze parę "tajniaków" :))
A ja w takim razie zasięgnę rady i poszukam wątku jak tu wstawić ładniutki suwaczek z maluszkiem

MoniQo i Kasiu_2005 witam serdecznie wśród październikowych mamuś.
Już zaktualizowałam listę!!!
:laugh: :laugh: :laugh:

Witajcie kochane!!!
Jasne ża Was przyjmiemy z szeroko otwartymi rączkami !!!!!!
MoniQa - ciesze sie że znów sie spotykamy, wczesniej jako staraczki a teraz jako pazdźiernikóweczki ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Kasia 2005 i MoniQa - dbajcie o siebie!!!!

reklama
Oooooooo..mam już suwaczek...mój maluszek na razie najmodszy,ale zapewne już niedługo bo nasze grono zapewne zaraz się powiększy, no i wiek kruszynki trzeba jeszcze potwierdzić u pani gin...a z tym gorzej...Bo ma wyłączoną komórkę..i tak dzwonię i dzwonię...

Do góry