reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista obecności

cóż klementynko wyglada na to ,że większość z nas jest ze Śląska my z niteczką z Dolnego, a kilka dziewczyn z Górnego...jakoś tak widać na południu Polski pyliło trochę bardziej niż w Polsce środkowej i na północy :laugh:

niteczko - jakbyś mogła spytać to byłabym Ci bardz wdzięczna :)

mnie teraz nie będzie przez tydzień, bo jadę całkiem niespodziewanie z moim dzieckiem i maleństwem w brzuszku trochę poodpoczywać i pooddychać świeżym powietrzem do Karpacza... (ciekawe swoją drogą jak jest w górach latem, bo szczerze mówiąc jeszcze nigdy nie byłam - zawsze zimą), ale na pewno jak wrócę to się odezwę :) pa,pa :)

reklama
MADZIU udanego wypoczynku :D KLEMENTYNKO cale szczescie ze dla netu odleglosc i miejsce zamieszkania nie gra roli i mam nadzieje ze czujesz sie znami dobrze. ;)

Pewno że się dobrze czuję, zwłaszcza że nie będę sie z wami biła o miejsce w szpitalu ;D, w Wawie własnie zamykają trzy szpitale położnicze i podobno regularne bitwy sieodbywają na izbach przyjęć... jak tak dalej pójdzie, to wpadnędo Was urodzić ;D ;D ;D

madziuniu - udanego wyjazdu :)

Własnie wróciłam z USG. Wszystko z dzidzią w porządku ale jest polożenie miednicowe. Mam nadzieję że się odwróci. Najbardziej cieszył się mój mąż jak usłyszał, że to CHŁOPCZYK. :D :D Ja też się cieszę ,to nasze pierwsze dziecko, więc nie robiło mi to różnicy. Teraz wiem czwmu tak mocno kopie. :laugh:

Dzięki za gratulacje, akurat tak się złożyło,że dla dziewczynki nie miałam żadnego imienia wymyślonego tylko miałam dla chłopca Mateusz. Ale to jest jeszcze do przedyskutowania.

reklama
BEATKO gratuluje chlopczyka sorki ze dopiero dzis ale przez dwa dni nie bylam w stanie do was zagladac ANIU trzymam kciuki za spelnienie marzenia o coreczce ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe

Do góry