reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista obecności

No proszę, czyli i tak wszystkie macie bliżej do Wrocławia niż ja :)

madziunia - usg 3D im później, tym ładniejsze zdjęcia wychodzą, bo wczesniej dzidzie wyglądają jak ufoludki ;D

reklama
ANIU to zeczywiscie fajnie trafilysmy a ja myslalam ze ze slaska jestem sama a tu niespodzianka i jeszcze mam na imie ANIA.

41.gif

Masz superowe poczucie humoru i ogromny zasob fajnych fotek.Widze ze mnie czeka jeszcze wiele roznych rzeczy do odkrycia w necie

Madziunia, ja też bedę robiła USG trójwymiarowe na Klinikach we Wrocławiu ale nie mam problemu z terminrm. Umawaiam się na telefon z moim lekarzem. W tym miesiącu idę na USG genetyczne, też na Klinikach. :laugh:

NITECZKO - czy mogłabyś podać mi nr telefonu na Kliniki ???(i nie wiesz czy nie mając lekarza z klinik też mogę iść zrobić takie USG?). JA zarejestrowałam na Joannitów i pytałam się pani czy wie gdzie jeszcze jest USG 3D, no ale niestety nie chciała powiedzieć ;)

O raju, to wy wszystkie z tamtych okolic jesteście???

Czuję się samotna :(

Czy jest tu ktoś z Niziny Mazowieckiej???????????????????????????

reklama
Madziunia nie wiem jaki jest numer telefonu na Kliniki. Za tydzień idę na wizytę do swojego lekarza bo teraz jest na urlopie, to sie go zapytam czy mógłby tobie zrobic to USG 3d. :laugh:

Do góry