ja podczas pierwszej nieprzespanej nocy włączyłam radio polskastacja.pl bo zabrakło mi pomysłów co śpiewać bo z popielnika na Wojtusia śpiewałam ze 4 razy pod rząd i wyobraźcie sobie że śpiewałam wszystko co leciało od Feel poprzez Scorpionsów kończąc na Britney Spears
reklama
e-stera
Fan(ka)
Ostatnia edycja:
mag czy ja tez moge prosic na maila te kołysanki: struszczak.sandra@gmail.com
Odnosnie usypiania mojego Wiktorka to on tylko zasypia przy karuzeli... Zakupiłam równiez płyte kołysanki prenatalne, ale niestety nie sprawdziła się- najwidoczniej trzeba je puszczac od noworodka, a nie tak jak ja 2 miesięcznemu- jesli ktos chcę chętnie mogę sprzedać, bo pusciłam tylko raz.. Poza tym lubi słuchac radia, ale na dobrano zawsze jest karuzela.
Odnosnie usypiania mojego Wiktorka to on tylko zasypia przy karuzeli... Zakupiłam równiez płyte kołysanki prenatalne, ale niestety nie sprawdziła się- najwidoczniej trzeba je puszczac od noworodka, a nie tak jak ja 2 miesięcznemu- jesli ktos chcę chętnie mogę sprzedać, bo pusciłam tylko raz.. Poza tym lubi słuchac radia, ale na dobrano zawsze jest karuzela.
Asqua - powinnas zawodowo pisac teksty. Ja nawet z laurkami mialam zawsze problem. A jeszcze znalazłam kolsankę Umer i Turnaua - "Ach spijcie moje dzieci". Moge udostepnic. Spokojna i dobra do usypiania. Ciągle czekam na inne tytuły - bo jak mi sie konczy wena to zaczynam spiewac koledy (a to juz nie pora:-) Jeszcze mam w repertuarze "yesterday" beatelsów.:-)
rapunzel
czyli roszpunka
Tu w folderze muzyka wrzuciłam moją ulubioną kołysankę
Chomik rapunzel
Chomik rapunzel
Salamandra28
Początkująca w BB
Ja Olafkowi wlączam "senna piosenkę" Magdy Umer i Turnała.
"Tylko jeden nocny wiatr nie chce spac, nie chce spać
Woli chulac w polnych trawac, z deszczem w berka grac".
Piekna muzyka, usypia jak złoto i nie nudzi mi sie, chociaz sluchamy tego kilka razy dziennie..
Rapunzel - weszlam na link - ale ta kołysanka chyba dla starszych dzieci. Taka mało melodyjna i za bardzo dynamiczna jak dla niemowlaka...
"Tylko jeden nocny wiatr nie chce spac, nie chce spać
Woli chulac w polnych trawac, z deszczem w berka grac".
Piekna muzyka, usypia jak złoto i nie nudzi mi sie, chociaz sluchamy tego kilka razy dziennie..
Rapunzel - weszlam na link - ale ta kołysanka chyba dla starszych dzieci. Taka mało melodyjna i za bardzo dynamiczna jak dla niemowlaka...
reklama
Podziel się: