reklama
wiolonczela42
Fanka BB :)
Dziewczyny jak tam u Was z emocjami, ja nie umię przestać się zamartwiać, bardzo chciałam tego dziecka i tak się boję, macie podobnie?
mada_18
Mama styczen 2007
ja tez sie boje ale jestem dobrej mysli. jutro mam wizyte u ginekologa mam nadzieje ze mnie bedzie lepiej zapisze jakise tabletki. no i te 9 miesiecy minie szybko.
mada_18
Mama styczen 2007
a na kiedy masz termin??Dziewczyny jak tam u Was z emocjami, ja nie umię przestać się zamartwiać, bardzo chciałam tego dziecka i tak się boję, macie podobnie?
wiolonczela42
NA marzec oczywiście ok 21. Przez te upały i lęki nie mogę spać i to dodatkowo mnie denerwuje. Dziś pojawiły się pierwsze mdłości. Mam nadzieję że kruszynka sobie tam jakoś radzi.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ze mną jest dziwna sprawa, bo ja w ogóle mam nerwicę, ostatnio przez pół roku brałam lek antydepresyjny... a w tamtej ciąży byłam całkowicie spokojna i teraz też na razie jestem wyluzowana
Dziewczyny jak tam u Was z emocjami, ja nie umię przestać się zamartwiać, bardzo chciałam tego dziecka i tak się boję, macie podobnie?
Ja też się boję. Po pierwsze, że miałam problemy z poprzednią ciążą, cesarkę, po drugie mam Hashimoto, niedoczynność tarczycy, która w tej chwili przeszła w nadczynność, z morfologią też nie jest najlepiej. 3 lata staraliśmy się o dzidziusia, wszelkie możliwe badania mamy za sobą, nieudane IUI, a teraz cud - nasza ostatnia szansa. Oby tylko wytrwać te 9 m-cy - w miarę spokojnie.
peperka
Nazywam się Kaśka i termin mam ok. 19 marca
reklama
Podziel się: