reklama
stysiapysia
Zaangażowana w BB
Hmm ja na 27 marca mam termin i wiem już ze będzie dziewczynka Hania ....pozdrawiam wszystkie Mamusie!!!!
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
jejku ile nowych oczekujących mamusiek witamy :-)
SylusiaSW
Kochająca:)
Super się zrobiło i tak nas duuuuużo!!To będzie nam w marcu bardzo wesoło!!
moniSkaBe
Fanka BB :)
Dziewczyny wysylajcie Ccaroline Wasze dane. Tzn imie mamy, taty, date porodu, plec i imie dziecka. Nasza Karolcia dopisze Was do drugiej listy :-)
Witam!
Postanowiłam w końcu się dopisać, bo od dawna czytam to forum, lecz widząc ilość wpisów obawiałam się, że nie nadążę. Od jutra mam zwolnienie, więc będę miała więcej czasu. Termin mam na 26 marca i będę miała drugą córkę, lecz imienia nie znam, gdyż mój P chce wymyślić a on na wszystko ma czas. Pozdrawiam Ania.
Postanowiłam w końcu się dopisać, bo od dawna czytam to forum, lecz widząc ilość wpisów obawiałam się, że nie nadążę. Od jutra mam zwolnienie, więc będę miała więcej czasu. Termin mam na 26 marca i będę miała drugą córkę, lecz imienia nie znam, gdyż mój P chce wymyślić a on na wszystko ma czas. Pozdrawiam Ania.
Ostatnia edycja:
SylusiaSW
Kochająca:)
aniawoja witamy i na pewno się wdrożysz...heh co prawda czasem jak dziewczyny się rozpędza to rzeczywiście trudno wszystko przeczytać!
Zapraszamy na główny wątek marcóweczek..czyli o wszystkim i o niczym;-)
Zapraszamy na główny wątek marcóweczek..czyli o wszystkim i o niczym;-)
reklama
mag349
Fanka BB :)
Super się zrobiło i tak nas duuuuużo!!To będzie nam w marcu bardzo wesoło!!
Oj, będzie... Zwłaszcza jak przy tylu Mamuśkach zacznie brakowac miejsc w szpitalach
Podziel się: