reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Marcóweczek 2010 :)

reklama
blueberry77 - Kochana, moge prosić o zminę terminu mojego na liscie? Bo wychodzi mi jednak na 25-28 luty, ale przywiązałam się już do Was i wolę zostać tutaj :-)

Ja rowniez prosze o zmiane terminu, dokladnie na 2 marca. Potwierdzone na usg wiec bede sie tego trzymac.:-)
Pozdrawiam

Ja myślę ze nie ma sensu zmienianie terminu co usg. Przyjmiejcie jeden jakiś, albo usg albo OM albo pomiędzy nimi. Trzeba pamiętać że nawet wg wymiarów z usg termin jest orientacyjny!
No i dzieci "terminowe" rodzą się różne - większe i mniejsze...

tez mi sie tak wydaje ze nie ma co zmieniac terminu - trzymajmy sie wszytskie tego wg. OM bo faktycznie co USG to termin sie moze zmieniac - w pierwszej ciazy po USG wydawalo mi sie ze urodze o ponad tydzien niz mialam pierwotny termin i wszystkim mowilam ze mam termin na 14 maja i od tego dnia mialam SMSy, telefony i miliony pytan - a i tak urodzilam wtedy kiedy mialam (wg. OM)... :-D:rofl2:

No chyba że jest wyraźnie inaczej od początku, jak u dronki np. To wzięłabym termin z pierwszego usg i takiego bym się trzymała...

Jesli chodzi o moj termin to ten ktory podalam wyliczylam sobie sama (15 marca), tym bardziej ze mialam bardzo nieregularne cykle. Polozna wyliczyla na na 27 luty, a na usg 2 marzec. Wiec bardziej sklaniam sie do tego z usg.
Ale spoko moze zostac tak jak jest, nie zalezy mi az tak bardzo zeby widniala tam data 2 marca, chcialam tylko zeby zgadzalo sie mniej wiecej.

A ja poprosiłam o zmiane dlatego, że pierwszy termin mi w ogóle źle wyliczono. Powinnam być w lutówkach tak czy tak, bo i z usg i od Om jest na luty, a tu figuruję jako marzec. Tyle, że nie chcę dl kutówek bo się do Was przywiązałam, ale chciałabym, żeby z tym terminem było mniej więcej w porządku, bo jeszcze czasem pierwsza tu urodze :-D

reklama
Do góry