reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista mamuś -ZBIERAMY DANE

reklama
NICK -wmaciol
Imię - Weronika
Wiek - 28
Miejsce Zamieszkania - śląsk
Termin z OM - 17.06.2014
Płeć - dziewczynka
Imię dla maluszka - Zuzanna
Kim jestem i co robię - Z wykształcenia mgr inż. systemów produkcyjnych, zawodowo kompletnie z tym nie związana- kierownik perfumerii, makijażystka
Dzieci - brak

Ostatnia edycja:
Mea zmień proszę imię na liścia na Hubert, córa się uparła i chyba będzie jak chce :tak:

26 czerwcaMonisiaa
28 czerwcaTrinaEsi
28 czerwcaAiwlys
29 czerwca

Jeśli to ta lista to mnie nie ma....:-( coś mi się z prywatnymi wiadomościami dzieje, nie mogę ich wysłać i nie pokazuje mi czy je wysłałam, więc piszę tutaj;-)
i.von.papillon

reklama
No to jeszcze raz troche wiecej informacji)
NICK - anna_kas

Imię - Ania

Wiek - 29

Miejsce Zamieszkania - Zielona Góra

Termin - 21.06.2014

Płeć - dziewczynka

Imię dla maluszka - ?

Kim jestem i co robię - Z wykształcenia mgr inż. architekt, a wiec projektuje)

Dzieci - brak

Do góry