reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista mamuś -ZBIERAMY DANE

NICK: margaretsop
Imię: Emilia
Miejsce Zamieszkania: Grudziądz
Termin: 21.06.2014r.
Imię dla maluszka - Lenka lub Staś :)
Kim jestem i co robię: pracuję jako operator maszyny w firmie produkującej świece :)
Dzieci - oczekujemy :)

reklama
Winki80
Kasia
33lata
Szwecja/ Poznań
08. Czerwiec
?
?
jestem kulturoznawcą jak i rownież kosmetyczka. Pracowałam dużo przed pierwsza ciaza, teraz zdecydowanienie mniej, domowo przyjmuje klientki. Na 1/3 etatu pracuje w firmie męża jako tłumacz.

1 dziecko - Alexander (2 lata)
drugie w drodze :)

Winki80
Kasia
33lata
Szwecja/ Poznań
08. Czerwiec
?
?
jestem kulturoznawcą jak i rownież kosmetyczka. Pracowałam dużo przed pierwsza ciaza, teraz zdecydowanienie mniej, domowo przyjmuje klientki. Na 1/3 etatu pracuje w firmie męża jako tłumacz.

1 dziecko - Alexander (2 lata)
drugie w drodze :)

winki, suwaczek już działa? w którym tygodniu jestes? :)))

weronikabp- sowaczek dzialal tylko wpisalam zly miesiac i odjelo mi 4 tygodnie. Teraz juz jest ok. :) Dzis tydzien 11 i 6 dzien

NICK:kasiap3
Imię: Kasia
Miejsce Zamieszkania: Gdynia
Termin: 06.06.2014r.
Płeć: jeszcze tajemnica ;) ale intuicja podpowiada, że dziewczynka
Imię dla maluszka - ja bym chciała Asia ale jeszcze mąż o tym nie wie ;)
Kim jestem i co robię: pracuję jako specjalista do spraw projektów
Dzieci -
będzie pierwsze :)

NICK j.von.papillon
Wiek 21
Miejsce Zamieszkania - Kraj/Miasto Szczecin
Termin z OM 29.06.2014 wyznaczony przez położną zakładającą kartę ciąży, ale mi wszystkie obliczenia wskazują na początek lipca
Płeć niespodzianka, chociaż ja uparcie czuje, że dziewczynka
Imię dla maluszka - ciągle wymyślamy decyzje podejmiemy dopiero po porodzie, ale wstępne damskie Hanna, Diana, Bianka, męskie Marek, Jan
Kim jestem i co robię pracowałam jako webdesinger, grafik, makijażystka, specjalista do spraw promocji, sezonowo jako sprzedawca, obecnie studiuje dziennie i zaocznie, mam mało wolnego czasu i szykuje się do roli bycia mamą :)

NICK _koRba_
Imię Agnieszka
Wiek 25
Miejsce Zamieszkania - UK Bournemouth/ Poznań
Termin z OM jedna położna wyliczyła , że 17 druga na 19 ( zadna nie pytala o dlugosc cykli ;/) wg mnie i moich cykli wychodzi 20 i tego się będę trzymała ;)
Płeć razem z mężem chcielibyśmy drugiego synka , jednak synek chce siostrę i ja też gdzieś mam przeczucie , , że może być dziewczynka ;)
Imię dla maluszka -póki co konkretów brak
Kim jestem i co robie - jestem młodą mama kochającą to co robie, obecnie mieszka w UK i nie planujemy powrotu , staram sie wraz z mężem rozpocząć wlasna działalność jednak wszystko małymi krokami. Moja pasja jest wspinaczka skałkowa, podróżowanie i muzyka. Obecnie zajmuje się domem , synkiem i "papierkową robotą " ;)
Dzieci - synek Filip 3latka

Nick: maralai
Imię: Ewelina
Miejsce zamieszkania: łódzkie
Termin z OM: 18.06.2014
Kim jestem i co robię: Pracuje w sklepie odzieżowym.
Dzieci:

reklama
Do góry