reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista mamuś -ZBIERAMY DANE

NICK: margaretsop
Imię: Emilia
Miejsce Zamieszkania: Grudziądz
Termin: 21.06.2014r.
Imię dla maluszka - Lenka lub Staś :)
Kim jestem i co robię: pracuję jako operator maszyny w firmie produkującej świece :)
Dzieci - oczekujemy :)

reklama
Winki80
Kasia
33lata
Szwecja/ Poznań
08. Czerwiec
?
?
jestem kulturoznawcą jak i rownież kosmetyczka. Pracowałam dużo przed pierwsza ciaza, teraz zdecydowanienie mniej, domowo przyjmuje klientki. Na 1/3 etatu pracuje w firmie męża jako tłumacz.

1 dziecko - Alexander (2 lata)
drugie w drodze :)

Winki80
Kasia
33lata
Szwecja/ Poznań
08. Czerwiec
?
?
jestem kulturoznawcą jak i rownież kosmetyczka. Pracowałam dużo przed pierwsza ciaza, teraz zdecydowanienie mniej, domowo przyjmuje klientki. Na 1/3 etatu pracuje w firmie męża jako tłumacz.

1 dziecko - Alexander (2 lata)
drugie w drodze :)

winki, suwaczek już działa? w którym tygodniu jestes? :)))

weronikabp- sowaczek dzialal tylko wpisalam zly miesiac i odjelo mi 4 tygodnie. Teraz juz jest ok. :) Dzis tydzien 11 i 6 dzien

NICK:kasiap3
Imię: Kasia
Miejsce Zamieszkania: Gdynia
Termin: 06.06.2014r.
Płeć: jeszcze tajemnica ;) ale intuicja podpowiada, że dziewczynka
Imię dla maluszka - ja bym chciała Asia ale jeszcze mąż o tym nie wie ;)
Kim jestem i co robię: pracuję jako specjalista do spraw projektów
Dzieci -
będzie pierwsze :)

NICK j.von.papillon
Wiek 21
Miejsce Zamieszkania - Kraj/Miasto Szczecin
Termin z OM 29.06.2014 wyznaczony przez położną zakładającą kartę ciąży, ale mi wszystkie obliczenia wskazują na początek lipca
Płeć niespodzianka, chociaż ja uparcie czuje, że dziewczynka
Imię dla maluszka - ciągle wymyślamy decyzje podejmiemy dopiero po porodzie, ale wstępne damskie Hanna, Diana, Bianka, męskie Marek, Jan
Kim jestem i co robię pracowałam jako webdesinger, grafik, makijażystka, specjalista do spraw promocji, sezonowo jako sprzedawca, obecnie studiuje dziennie i zaocznie, mam mało wolnego czasu i szykuje się do roli bycia mamą :)

NICK _koRba_
Imię Agnieszka
Wiek 25
Miejsce Zamieszkania - UK Bournemouth/ Poznań
Termin z OM jedna położna wyliczyła , że 17 druga na 19 ( zadna nie pytala o dlugosc cykli ;/) wg mnie i moich cykli wychodzi 20 i tego się będę trzymała ;)
Płeć razem z mężem chcielibyśmy drugiego synka , jednak synek chce siostrę i ja też gdzieś mam przeczucie , , że może być dziewczynka ;)
Imię dla maluszka -póki co konkretów brak
Kim jestem i co robie - jestem młodą mama kochającą to co robie, obecnie mieszka w UK i nie planujemy powrotu , staram sie wraz z mężem rozpocząć wlasna działalność jednak wszystko małymi krokami. Moja pasja jest wspinaczka skałkowa, podróżowanie i muzyka. Obecnie zajmuje się domem , synkiem i "papierkową robotą " ;)
Dzieci - synek Filip 3latka

Nick: maralai
Imię: Ewelina
Miejsce zamieszkania: łódzkie
Termin z OM: 18.06.2014
Kim jestem i co robię: Pracuje w sklepie odzieżowym.
Dzieci:

reklama
Do góry