reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista mamuś -ZBIERAMY DANE

NICK - weronikabp
Imię kasia
Wiek 37
Miejsce Zamieszkania - Kraj/Miasto mazowieckie
Termin z 22.06.2014
Płeć (jak bedzie znana, jesli nie to wszedzie wpisuje niespodzianka)
Imię dla maluszka -Pola lub Franek
Kim jestem i co robie- z wykształcenia psycholog, przez wiele lat szef HR w korporacjach, aktualnie jestem stylistką i wizażystką, robię metamorfozy, ciekawe sesje zdjęciowe itp..kocham modę i lubię bawić się nią
Dzieci - nie mam, to będzie pierwsze :)

reklama
test
TerminNickImieWiekMiasto/Regionpłeć maluszkaimie maleństwakim jestemdzieci
2 czerwcarruurrkkaaKasia27ElblągniespodziankaGabrysia/KrzyśNauczyciel wychowania przedszkolnegoZuzia 1,5 roku
4 czerwcajosieAnia31Krakówniespodzianka?Pracuje w firmie informatycznejJanek 1 rok
4 czerwcaizabela…Izabela30Dzierżoniówniespodzianka?sprzedawca, kasjer w markecieMaja 4 lata
6 czerwcaemotion_sicknessNatalia 27małopolskaniespodzianka?Z wyksztalcenia nauczyciel j.angielskiego z doksztalcenia opiekun osob starszych :DAnitka 1 rok
6 czerwcamea_osiMonika33RybnikniespodziankaAlicja/JaśJestem geologiem chwilowo zajmujacym sie czyms innym - ochroną środowiskaAgatka 4 lata
6 czerwcaPaulinka88Paulina25dolny śląskniespodzianka?zajmuję die domem i synkiemMikołaj 1,5 roku
7 czerwcakarolek245Karolina23Legnica niespodziankaLena,Laura,Amelia,Franek,AntosKosmetolog, pracująca w zawodzieAniołek
8 czerwcaMycha05Marta 24DK ?niespodziankaAmelia studentkaCórka 4 lata
9 czerwcaAbezelaIzabela27dolny śląskniespodziankaJan/Dawid Iga/Nataliaksięgowa - kadrowaEmilka 2 lata
9 czerwcaanna_Anna31Wrocławniespodzianka?nauczycielAniołek
10 czerwcagąska1985Natalia 28Sosnowiecniespodzianka?z wykształcenia inż. BHP, pracuję na produkcjiAniołek
10 czerwca_pietrucha_Agnieszka26Bieruńniespodzianka?Z wykształcenia nauczyciel wychowania przedszkolnego i wczesnoszkolnego, Pracuję jako Area Sales MenagerAniołek Staś
10 czerwcabenficaGosia30Łódźniespodzianka?fizyk medycznyGabryś 2 lata
11 czerwcalasotka 33zach. pomorskiepodejrzewa chłopakaNatan/Klaraurzędnik zajmujący się głównie kasą ;)Hania 3 lata
11 czerwcaAsica86Asia27Okonek (wielkopolska)niespodziankaLiliana/ Alan, Jakubz wykształcenia psychopedagog, obecnie pracuję w firmie transportowej
12 czerwcabiedroneczka84Kasia29lubuskieniespodziankato dobre pytanie :)zajmuję się domem i córcią oraz prowadzę biurokrację ;) firmy mężaGabrysia 2 lata
14 czerwcamika.kMartyna25WarszawaniespodziankaŁucjafizjoterapeutka pracująca w zawodzieAniołek Tymon
14 czerwcaBłonka 24BędzinniespodziankaDominik/Marysiamama na pełny etatZosia 1 rok
19 czerwcakarolq8Karolina25Zielona Góraniespodzianka? Pracuje w konwojowce;)Córka 2 lata
20 czerwcamyszka2301Agata24Reykjavik/IslandianiespodziankaLaura
20 czerwcaewka87Ewa 26MazuryniespodziankaAmadeusz/?pracownik socjalnyLilianka 2 lata
21 czerwcaSarenka21Asia31Pułtusk (mazowieckie)niespodzianka?Własna działalność gospodracza/wspólnikMilusia 4 lata
21 czerwcaewka358Ewelina28kujawsko - pomorskieniespodzianka?handlowiec, politolog, pracuję w handlu Kubuś 6 lat
22 czerwcaweronikabpKasia37mazowieckieniespodziankaPola/Franekz wykształcenia psycholog, przez wiele lat szef HR w korporacjach, aktualnie jestem stylistką i wizażystką, robię metamorfozy, ciekawe sesje zdjęciowe itp..kocham modę i lubię bawić się nią
23 czerwcatekla23Milena25okolice Zieonej GóryniespodziankaAmelka/JakubKierownik biura handlowegoAniołki Kaspian i Dominik
25 czerwcaMar-chew 30UK/3 miastoniespodziankaGabriel z zawodu limnologiem, pracuje w szpitaluHania 3 lata
28 czerwcaTrinaEsiAlicja28zachodniopomorskie/SEniespodziankaLilia/Sebastianz wykształcenia polonistka, obecnie house menager i prywatna sekretarka w firmie męża ;)
28 czerwcaAiwlysSylwia32lubuskieniespodziankaPola, Blanka / Kajetan MarianZ zawodu Chów i hodowla koni / pracuje w JobmanCórka 8 lat

Ostatnia edycja:
wiem narazie testuje ...

podobala by mi sie tabelka ale forum nie radzi sobie ze scalanymi komorkami ... a tak slabo widac ...

Ostatnia edycja:
biedroneczka mam się czuć winna ze "nawet ja" jestem? - dziwny ten komentarz, jakie to ma znaczenie kto kiedy się tu wpisał, to jakoś kategoryzuje? autorka tabelki napisała, że testuje, więc uzupełnia ją cały czas. niefajnie to napisałaś.

weronika - nie czuj sie w zaden sposób urażona, nie rozumiem skąd te negatywne emocje...mój post nie miał na celu nikogo urazic...napisany był raczej z nutką żartu....a sformułowanie "nawet Ty" nie było złośliwe, tylko zauważyłam po prostu, że zostałam pominięta :( zapisuje swoje dane juz drugi raz, bo raz dane były zbierane z tego co kojarze, ale wszystko na forum sie zmienia i super ze Mea podjęła sie aktualizacji listy :)

reklama
biedroneczka - w moim wpisie nie ma negatywnych emocji, jeśli w Twoim też nie było - to super, sprawa wyjaśniona. Fajnie, że Mea poświęca swój czas, żebyśmy czuły jak to fajnie, że tyle nas w tym samym czasie przeżywa ten niezwykły czas :) dzięki Mea

Do góry