reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista mamuś listopadowych

reklama
Ja tez poprosze o dopisanie do listy mam :) Wielki dzien ma nastapic 25 listopada :) bedzie podwojnie wielki bo wtedy tez dowiemy sie czy to Zuzia czy Piotrus :)

:-D:-Dwitajcie dziewczyny Antoś właśnie mi padł na rękach ma się rozumiec bo to jego ulubiona forma zasypiania:-) i mam nadzieję że choć do 1 tak pośpi a potem zje i znów choć te 3 godziny pociągnie a pomyśleć że adam i julia jak mieli 6 tygodni to przesypiali już całe noce:tak: ech to były czasy;-)adam w wieku 6 tygodni zasypiał o 21 i spał do 6 rano a julia padała o 22 i spała do 8 a czasami nawet do 9:tak::-D:tak:

Witam. ja również zapisuje się do listopadowych mam. jestem mamą Amelki od 7 listopadam. pozdrawiam wszystkie mamusie :-)

reklama
Do góry