reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Mamus Lipcowych

reklama
Proszę byście podały dane do tabelki, by można było dopisać płeć i imię jeśli jest już wybrane.
Osoby nieaktywne usunelam, nowe mamy wpisze jak zaczną udzielać się aktywnie na wątku ogólnym.

Można też dopisać później nasze daty planowanych cc oraz indukcji :)

U mnie chłopiec, Mikołaj

Lilith sprawdziłam i juz wszystko bylo, dzięki [emoji3]

3jgxhqvkn04csc4c.png

u mnie chłopak :) na razie bez imienia... termin na 23 lipca ale będzie najprawdopodobniej cc to będzie troche wcześniej

Byłam i zniknęłam z tabelki.To że się nie udzielam nie znaczy że mnie nie ma:( Czytam Was regularnie ale nie piszę,bo ciężko się odnaleźć.Zuza87, Zuza, Poznań, 2 maluch, chłopiec,Dominik

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry