reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista: mam i dzieciaczków siedzących w domku:))

Są rózne opinie na temat smaku tranu??? podobno bardzo niedobry? ze cytynowy ujdzie?jak to jest????nigdy nie piłam tranu więc nie mam???
Kupuje sie go chyba bez recepty?czy trzeba w ogóle dawkowanie skonsultować z lekarzem????? bo podobno zawiera on sporo witaminy D,a skoroi dzieci biora ją jeszcze w kropelkach to żeby nie przedawkować....
tran w płynie spotyk sie w kilku smakach chyba owocowy,cytrynowy i zwykły,moje pily oba,a smak rzeczywiscie jest ochydny,ale to też zalezy od dziecka,moje pily ze smakiem
tran możesz podać sama ,nie musisz konsultować tego z lekarzem,kupujesz w aptece i stosujesz wg ulotki,można poprosic też o rade farmaceutę

reklama
bas1318 dokładnie
ja RIBOMUNYL tez wypróbowalam i niestety u nas zadego efektu nie przyniósł,braly też Bronchovaxom i kilka innych

czesc.jestem mamą 4-letniej lenki i 1,5 -letniego dawidka.równiez siedze z pociechami w domu.czasem chciałabym sie wyrwac z tej rzeczywistosci ale zawsze dochodze do wniosku ze ten czas jest nie do odzyskania,ze nikt nie zastąpi mamy i nie przekaze nam pierwszego usmiechu,pierwszego kroku i tych powiedzonek dzieci które sie nie kleja ale wywołuja usmiech na naszych twarzach.ten czas mimo trudnosci i cieżkich chwil jest czasem magicznym ,czasem który jest tylko dla nas i dzieci!przyjdzie czas ze to one od nas odejda znajda swoje miejsce na ziem\i dlatego korzystajmy z tych lat kiedy mamusie sa najważniejsze!pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
czesc.jestem mamą 4-letniej lenki i 1,5 -letniego dawidka.równiez siedze z pociechami w domu.czasem chciałabym sie wyrwac z tej rzeczywistosci ale zawsze dochodze do wniosku ze ten czas jest nie do odzyskania,ze nikt nie zastąpi mamy i nie przekaze nam pierwszego usmiechu,pierwszego kroku i tych powiedzonek dzieci które sie nie kleja ale wywołuja usmiech na naszych twarzach.ten czas mimo trudnosci i cieżkich chwil jest czasem magicznym ,czasem który jest tylko dla nas i dzieci!przyjdzie czas ze to one od nas odejda znajda swoje miejsce na ziem\i dlatego korzystajmy z tych lat kiedy mamusie sa najważniejsze!pozdrawiam!

Witaj agnieszka ełk wśrod Nas :-) Twój dawidek jest prawie rówiesnikiem mojej Oliwki bo ona ma 17 mies.Jak coś to będziemy sie wymieniać doświadczeniami :-) Własnie Oliwka miałą już iść spaći coś jej nie po drodze,rozbawiona że ho ho :-D ani myśli iść do łóżeczka,jak usnie dziś o 14.00 to będzie sukces

Witaj zgadzam sie z moją poprzedniczką, pięknie to napisałaś, niewątpliwie jest nam czasem ciężko i chciałybyśmy czasem wyrwać sie z domu ale uśmiech dziecka potrafi naprawde wiele wynagrodzić. Pozdrawiam

Cześć jestem z Poznania.Też jestem mamą siedzącą w domu.;-)Jestem na uropie wychowawczym od przeszło roku.Opiekuję się synkiem Pawełkiem(ur.11.08.2007)Też uważam że czas spędzony z dzieckiem jest bardzo ważny.:-)

hej moj synek jasio ma prawie 7 miesięcy, przed ciąża nie pracowałam więc na urlopie wychowawczym nie jestem, siedze z jaśkiem w domu ale pod koniec wakacji mam zamiar pojść do pracy, zgadzam sie że czas spędzony z dzieckiem jest bardzo ważny szczególnie przez pierwszy rok życia :)

Czy mogę się dołączyć do tej listy??
Jestem mamą20 miesięcznego Dawidka i od ponad dwóch lat jestem w domu.
Czyli od momentu poczęcia mojego maleństwa.:tak::-D

Witajcie!
Jestem mamą 7miesięcznej Lenki, w domu siedzę już ponad rok, zagrożona ciąża-przymusowe leżenie w łóżku ale teraz nadrabiam zaleglości, w domu czuję się ok choć czasem pracy brakuje, wiadomo w domu zawsze jest coś do zrobienia, zwlaszcza z malutkim dzieckiem, najważniejszy jest teraz ten czas spędzony z dzieckiem, uwielbiam na nią patrzeć jak się bawi, jak usypia, jakie robi postępy, za nic bym tego nie chciała przegapić!
pozdrawiam

reklama
Cześć laseczki:-D
Ja również jestem mamą siedzącą w domu z moim synkiem 4 letnim i córeczką 2 m-c.W domu jestem od roku czyli od zajścia w ciąze z córeczką i zamierzam zostać dłużej i przejść na wychowawcze.:-)Syna oddałam do żłobka jak miał 6 m-c i bardzo dużo straciłam można powiedzieć że był wychowywany przez obce kobiety:-(gdyż sytuacja mnie do tego zmusiła.teraz jak moge sobie na to pozwolić to bede z nimi jak najdłużej żeby niczego nie stracić:happy::happy: oczywiście w granicach rozsątku:-p:-D:-D

Załączniki

• DSC00132.jpg
    DSC00132.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC00161.jpg
    DSC00161.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 34