reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista kwietniowych mam

reklama
A sama nie wiem. Pozmieniało się to i owo. Miała być dziewczynka a jest chłopiec ponoć... Tego też nie wiem. Tak to jest gdy sprzęt jest do bani.

Napisane na FreeTAB 10.1 Silver w aplikacji Forum BabyBoom

A sama nie wiem. Pozmieniało się to i owo. Miała być dziewczynka a jest chłopiec ponoć... Tego też nie wiem. Tak to jest gdy sprzęt jest do bani.

Ale zmiany w tak późnej ciazy to śmiech na sali, bo teraz kazde dziecko rosnie różnie, jedyny w miare pewny termin porodu oprocz om to ten z max 12tyg ciazy z usg, kazdy inny to wróżenie z fusów bardziej niz zwykle

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Też jestem skołowana zmianą terminu. Pierwsza ciąża i takie info. Pierwszy termin jaki poznałam to był 1maj, potem 4maj, a później przeszło na kwiecień 23 lub 24. Ale w gotowości będę już od połowy kwietnia. Niepewność jednym słowem.

Witajcie. Wczoraj miałam wieczór grozy i ogromnego strachu. Po popołudniowej drzemce zaczął mnie strasznie boleć kręgosłup i brzuch zarówno górą jak i dołem. Nie byłam zestresowana ani zdenerwowana. Zażyłam nospe, ale nie przechodziło. Na prawdę bałam się że to już :(.

Ból trwał kilka godzin. W nocy też było ciężko. Czy któraś z was takie coś miała?

@Asienkaa23 myślę że chyba powinnaś pojechać na IP.

p19udqk39wun5efa.png

p19u9jcgjlcou2g5.png

@Asienkaa23 jeżeli piszesz ze był to silny ból i trwał kilka godzin to nie ma żartów. Jak tylko coś Cie zaniepokoi to jedz bo jutro jak będziesz sama to nieciekawie.

p19udqk39wun5efa.png

p19u9jcgjlcou2g5.png

reklama
Do góry