reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista filmów na Święta - pytanie

reklama
Tyle myślałam co napisać i aż mi się zrobiło przykro, że nie mam ulubionego filmu świątecznego 😅. Chyba trochę odstaje, ale przypomniało mi się, że jako wielka fanka horrorów, od kilku lat wałkuje „Krampus duch świąt” w każdą wigilijna noc 😂 kocham ten czas i ten film idealnie się wpasował. Także jeśli jest więcej fanów horrorów to polecam 😁 niekoniecznie z dziećmi 🤪

Ja polecę film „Kochajmy się od święta”- za świetnych Diane Keaton i Johna Goodman.
To taki ciepły film o nieco niekonwencjonalnej rodzinie. Bardzo go lubię.

W zeszłym roku znaleźliśmy norweski serial na Netflixie „Facet na Święta” o pielęgniarce, która na pytania rodziny o to, kiedy przestanie być singielką, odpowiada dla świętego spokoju, że poznają jej partnera w Święta…Nie ma wyboru- w czasie adwentu musi znaleźć faceta.
Niby fabuła banalna, ale wykonanie iście skandynawskie. Super nam się oglądało.

Dla mnie oczywiście wspomniane już Love Actually i Holiday.

Lubię też film Netflixa Randki od Święta i scenę gdzie główna bohaterka wracała z Haloween - obejrzyjcie same 🤣

Ja polecę film „Kochajmy się od święta”- za świetnych Diane Keaton i Johna Goodman.

W zeszłym roku znaleźliśmy norweski serial na Netflixie „Facet na Święta” o pielęgniarce, która na pytania rodziny o to, kiedy przestanie być singielką, odpowiada dla świętego spokoju, że poznają jej partnera w Święta…Nie ma wyboru- w czasie adwentu musi znaleźć faceta.
O tak, mega mi się podobał ten serial! Oglądałam w zeszłym roku i w tym też planuje:)

Jutro odpalam „Facet na święta”, opis brzmi zachęcająco, jest na netflixie :).
Ja nie mam żadnego typowo świątecznego filmu, który lubię, ale w święta bardzo dobrze „wchodzi” mi oglądanie starych polskich filmów, ostatnio dobrze „wszedł” „Nóż w wodzie”.

Do góry