reklama
Chyba też tak zrobię, że pójdę na prywatną wizytę, nie mam zaufania do tych lekarzy z Medi. Gosia, a może pamiętasz nazwisko gina, który tak Cię zmył?
Buzia.
Najpierw byłam u Kos-Położynskiej Anety, nawet mnie nie zbadała, powiedziala, ze jak test jest pozytywny to ok, i kaząła przyjść za 3 tygodnie, wiem, że bylam wczesnie, no ale innych jakoś badaja!!! Zreszta jak byłam teraz prywatnie to też zostalam inaczej potraktowana. Potem ,ale to już z plamieniami byłam u Różańskiej-Zalewskiej Ewy przepisała mi luteine. Byłam też u Saczki, ale to juz po poronieniu, w sumie dobre wrażenie zrobił na mnie, słyszałam, że jest dobrym specjalistą, ale w Medi ciężko się do niego dostac.
Kama83
Fanka BB :)
Mnie takze prosze dopisac -kama83- 19.06.2010
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Aga34 - termin 03.06.2010 )))
bakteria
Weszłam pierwszy raz na ten wątek, patrzę sobie na listę czerwcówek i... widzę siebie ha, fajnie, że ktoś mnie dopisał (tzn. pewnie gosiagro - dzięki ). Data to pewnie będzie 22 lub 23 VI, 22 niech póki co zostanie, w końcu jeden dzień w tą lub w tamtą to nic przy tym, że dzidzia może sobie termin przesunąć 2 tygodnie w jedną lub w drugą stronę
Jak się czujecie dziewczyny w ogóle?? U mnie na razie niewiele objawów, tym, który najbardziej mnie cieszy, jest brak @
Jak się czujecie dziewczyny w ogóle?? U mnie na razie niewiele objawów, tym, który najbardziej mnie cieszy, jest brak @
Weszłam pierwszy raz na ten wątek, patrzę sobie na listę czerwcówek i... widzę siebie ha, fajnie, że ktoś mnie dopisał (tzn. pewnie gosiagro - dzięki ). Data to pewnie będzie 22 lub 23 VI, 22 niech póki co zostanie, w końcu jeden dzień w tą lub w tamtą to nic przy tym, że dzidzia może sobie termin przesunąć 2 tygodnie w jedną lub w drugą stronę
Bakteria to mamy ten sam termin Fajnie że mnie też wpisałyście dzięki
reklama
bakteria
Super! A powiedz, byłaś już u ginekologa, masz potwierdzoną ciążę?? :-) Ja jeszcze nie, ale czekam (nie)cierpliwie... Masz jakieś objawy już?Bakteria to mamy ten sam termin
Podziel się: