reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista czerwcówek

witam
Kochane
mogły byscie podać mi link gdzie sa wyniki toxoplazmozy niemoge znależć :D
WIECIE CHODZE PRYWATNIE I UNAS TE BADANIA SA CAŁKOWICIE ZA DARMO ZAPŁACIŁAM TYLKO ZA MOCZ GLUKOZE KREW I JAKIEŚ WZ

reklama
Ja termin mam na 22 czerwca według wszystkich możliwych kalkulatorów, obliczeń i innych takich ale mój gin opierając się na standardowej długości trwania cyklu wyznaczył termin na 18 czerwca. Mimo to będę się trzymac tego 22 i tam tez prosiłabym o wpisanie :)

Hej ja mam termin na 7. 06. nie wiem jak mam wpisac sie na liste czerwcowek jestem tu nowa i ciezko mi sie poruszac po tym forum :(:szok: i tez nie wiem jak zrobić sobie taki kallendarzyk:szok: jesli ktos mógłby podpowiedziec:zawstydzona/y:;-)

Hej ja mam termin na 7. 06. nie wiem jak mam wpisac sie na liste czerwcowek jestem tu nowa i ciezko mi sie poruszac po tym forum :(:szok: i tez nie wiem jak zrobić sobie taki kallendarzyk:szok: jesli ktos mógłby podpowiedziec:zawstydzona/y:;-)

witaj Goja

do listy niedlugo doda Cie Gosiagro a suwaczek tworzysz na stronie internetowej, potem kopiujesz kod suwaczka i wklejasz w sygnature tu na forum
wejdz tez na nasze forum czerwcowek

reklama
Do góry