reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
a ja mam ochote sie zalac w trupa.............
ehhhhhh...........
ehhhhhh...........
elfiko
lipcowe mamy ´05
ja dzis na bank drina jakiegos obale jak tylko dziecko zaśńiea ja mam ochote sie zalac w trupa.............
ehhhhhh...........
ok to narazie uciekam
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Elficzku ja do Ciebei tez pisze czasem Ewelinko zdaje sie wiec sorry. Pamietam jednak, z ew domu Cie inaczej nazywaja jak Ewa? Aaaa i chyba Iwonka pisala, ze ona Cie bedzie mimo wszystko nazywac tym Twoim prawdzimym imieniem ;-)
Iwonko a co do Ciebei i sukien, to jestem ewna, z emozesz znalezc cos jeszcze bardziej wystrzalowego, a z obecnych sukien jak dla mnie 3, ta zielona dluga.
Wiecie co musze to napisac, bo dzisiaj moj syneczek jak juz daaaawnoooo mu sie nei zdarzylo spal 2 godziny i 40 minut. teraz wlasnie gryzie mni w reke a jak mowie "aaaaaa" to sie cieszy Ewidentnie trojki mu ida
I jeszcze co do chwealenia sie co to powtarzaja nasze dzieci to dodam (do wczorajszej listy) ze mowi pupa na pupę i kupę, papi na papierosy (niestety z tego nei jestem dumna, a widzi, ze tatus pali na polu) a na siebei mowi Alii. Jak robi paluszkiem na ustach "ciiiii" jak np za oknem slyszy samolot to mimo woli sie usmiecham No to sie nachwalilam
Iwonko a co do Ciebei i sukien, to jestem ewna, z emozesz znalezc cos jeszcze bardziej wystrzalowego, a z obecnych sukien jak dla mnie 3, ta zielona dluga.
Wiecie co musze to napisac, bo dzisiaj moj syneczek jak juz daaaawnoooo mu sie nei zdarzylo spal 2 godziny i 40 minut. teraz wlasnie gryzie mni w reke a jak mowie "aaaaaa" to sie cieszy Ewidentnie trojki mu ida
I jeszcze co do chwealenia sie co to powtarzaja nasze dzieci to dodam (do wczorajszej listy) ze mowi pupa na pupę i kupę, papi na papierosy (niestety z tego nei jestem dumna, a widzi, ze tatus pali na polu) a na siebei mowi Alii. Jak robi paluszkiem na ustach "ciiiii" jak np za oknem slyszy samolot to mimo woli sie usmiecham No to sie nachwalilam
Joaska
Lipcowe mamy '05
DASARIA
lipcowe mamy '05
ja dziś miałam pechowy dzień.....
zachciało mi się sprzątac to mam....
przeciełam sobie rurami od odkurzacza na wylot skórę nad wargą, krew leciała mi po twarzy i po zębach ,
wygladam jakby mnie ktoś zaatakował nożem
tylko proszę nie pytajcie mnie jak to się stało, bo sama nie wiem
zachciało mi się sprzątac to mam....
przeciełam sobie rurami od odkurzacza na wylot skórę nad wargą, krew leciała mi po twarzy i po zębach ,
wygladam jakby mnie ktoś zaatakował nożem
tylko proszę nie pytajcie mnie jak to się stało, bo sama nie wiem
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
U mnie jest to samo kochana tylko bez tych wyskokow typu spacer z dzieckiem. Owczem Slawek pilnuje Alka 2 razy w tyg po 4 godziny jak ide do pracy, ale nie robi tego przeciez czysto bezinteresownie, no i zawsze sie z dzieckiem wyspi of coursecześć Martusiu
Mój łos tez dzisiaj wypoczywał po cieżkiej pracy i poza godzinnym spacerem z dzieckiem nie zrobił nic
a jak co jakis czas go prosiłam żeby sie mała zajął to mówił ze był z nia juz dzisiaj na spacerze
sprzątałam ja bo przeciez ja po to siedze w domu żeby on miał czysto, ciepło i wygodnie po powrocie z pracy
eyhhhhhhhhhhhhhh
Jedyne gdzie pomaga to w kuchni jak ma ochote, ale wtedy to ja jestem ta co nic o kuchni nie wie
Ja tez sie napije dzisiaj jak jeszcze tylko zostalo cos
Idziemy na dol na kolacyjke. Bede pozniej.
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Aaaa jkeszcze co d0o filmow to ja ogladalam "Ostatniego Samuraja" w kinie z tata jak nigdy i straaaasznie mi sie podobal. Bylam pod wrazeniem jeszcze kilka dni. Teraz ostatnio jak bylam w Polsce to ogldalam "Dom nad jeziorem" i kupie sobie dvd napewno, bo tak mi sie film podobal Dziewczyny a macie cos godnego polecenia jeszcze? Ja chetnie sciagne sobie.
Mam film "W strone Marrakeszu" "Hideous kinky" z Kate Winslet moze se dzisiaj ogladne.
Mam film "W strone Marrakeszu" "Hideous kinky" z Kate Winslet moze se dzisiaj ogladne.
reklama
DASARIA
lipcowe mamy '05
na mega depresje polecam filmik: "słodki listopad" (mam nadzieję, że nie przekręciałam tytułu),
jak dla mnie jest to film który trzeba co kilka miesięcy oglądac, on mnie zawsze stawia na nogi, dodaje mi siły i po porostu chce mi się życ,
gorąco polecam :-) :-)
jak dla mnie jest to film który trzeba co kilka miesięcy oglądac, on mnie zawsze stawia na nogi, dodaje mi siły i po porostu chce mi się życ,
gorąco polecam :-) :-)