reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Joasiu fotka Kubaska superowa w oknie, chyba Twoje dziecko rzeczywiscie lubi zime :tak: :tak: :tak:

Aniu Szwarc Ewa mówia do mnie wszyscy w rodzinie i znajomi tez :tak:
ale może być tez ta Ewelina bo co mam zrobic skoro mam tak na imie? :-(

reklama
Elficzku ja do Ciebei tez pisze czasem Ewelinko zdaje sie wiec sorry. Pamietam jednak, z ew domu Cie inaczej nazywaja jak Ewa? Aaaa i chyba Iwonka pisala, ze ona Cie bedzie mimo wszystko nazywac tym Twoim prawdzimym imieniem:-p :baffled: ;-)

Iwonko a co do Ciebei i sukien, to jestem ewna, z emozesz znalezc cos jeszcze bardziej wystrzalowego, a z obecnych sukien jak dla mnie 3, ta zielona dluga.

Wiecie co musze to napisac, bo dzisiaj moj syneczek jak juz daaaawnoooo mu sie nei zdarzylo spal 2 godziny i 40 minut. teraz wlasnie gryzie mni w reke a jak mowie "aaaaaa" to sie cieszy:baffled: :dry: Ewidentnie trojki mu ida:nerd:

I jeszcze co do chwealenia sie co to powtarzaja nasze dzieci to dodam (do wczorajszej listy) ze mowi pupa na pupę i kupę, papi na papierosy (niestety z tego nei jestem dumna, a widzi, ze tatus pali na polu) a na siebei mowi Alii. Jak robi paluszkiem na ustach "ciiiii" jak np za oknem slyszy samolot to mimo woli sie usmiecham:happy: :tak: No to sie nachwalilam

ja dziś miałam pechowy dzień..... :baffled:
zachciało mi się sprzątac to mam.... :wściekła/y:
przeciełam sobie rurami od odkurzacza na wylot skórę nad wargą, krew leciała mi po twarzy i po zębach :szok: :szok: :-p ,
wygladam jakby mnie ktoś zaatakował nożem :eek: :eek:
tylko proszę nie pytajcie mnie jak to się stało, bo sama nie wiem :zawstydzona/y: :happy: :eek: :confused: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

cześć Martusiu
Mój łos tez dzisiaj wypoczywał po cieżkiej pracy i poza godzinnym spacerem z dzieckiem nie zrobił nic
a jak co jakis czas go prosiłam żeby sie mała zajął to mówił ze był z nia juz dzisiaj na spacerze :wściekła/y:
sprzątałam ja bo przeciez ja po to siedze w domu żeby on miał czysto, ciepło i wygodnie po powrocie z pracy :no:
eyhhhhhhhhhhhhhh
U mnie jest to samo kochana tylko bez tych wyskokow typu spacer z dzieckiem. Owczem Slawek pilnuje Alka 2 razy w tyg po 4 godziny jak ide do pracy, ale nie robi tego przeciez czysto bezinteresownie, no i zawsze sie z dzieckiem wyspi of course:cool2: :no:
Jedyne gdzie pomaga to w kuchni jak ma ochote, ale wtedy to ja jestem ta co nic o kuchni nie wie:eek:

Ja tez sie napije dzisiaj jak jeszcze tylko zostalo cos:baffled:

Idziemy na dol na kolacyjke. Bede pozniej.

Aaaa jkeszcze co d0o filmow to ja ogladalam "Ostatniego Samuraja" w kinie z tata jak nigdy i straaaasznie mi sie podobal. Bylam pod wrazeniem jeszcze kilka dni. Teraz ostatnio jak bylam w Polsce to ogldalam "Dom nad jeziorem" i kupie sobie dvd napewno, bo tak mi sie film podobal:tak: Dziewczyny a macie cos godnego polecenia jeszcze? Ja chetnie sciagne sobie.
Mam film "W strone Marrakeszu" "Hideous kinky" z Kate Winslet moze se dzisiaj ogladne.

reklama
na mega depresje polecam filmik: "słodki listopad" (mam nadzieję, że nie przekręciałam tytułu),
jak dla mnie jest to film który trzeba co kilka miesięcy oglądac, on mnie zawsze stawia na nogi, dodaje mi siły i po porostu chce mi się życ,
gorąco polecam :tak: :tak: :tak: :-) :-)

Do góry