DASARIA
lipcowe mamy '05
hmmm a po 20stej juz nic nie jemy kolezanko!!!!![]()
upsssssssssssssss
to się wygadałam,

ale po zobaczeniu fotek nianiowych od jutra nic nie żre i też będę chuda i będę cwiczyc też

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmmm a po 20stej juz nic nie jemy kolezanko!!!!![]()
e tam bez Ciebie, wiadomo,że tam będziesz wiec to oczywiste,że bedziemy razem te sikacze obalac i jeszcze Joasia teżi Edytka
i Alka
ale tutaj koleżanka łaciate bedzie popijac
![]()
i jeszcze wiele innych pięknych pań bedzie z namijes jes jes juz sie nie moge doczekać
![]()
![]()
![]()
JEMY,JEMY,JEMYhmmm a po 20stej juz nic nie jemy kolezanko!!!!![]()
powalaja nie? ja tez mam kilka nowych postanowien po zobaczeniu tych fotekupsssssssssssssss
to się wygadałam,![]()
![]()
![]()
:-) ;-)
ale po zobaczeniu fotek nianiowych od jutra nic nie żre i też będę chuda i będę cwiczyc też![]()
![]()
:-)
no to odpowiadam.. planujemy i robimy dużo a nawet bardzo dużo w tym kierunkutylko nic nie pisze bo troche jeszcze to potrwa, mysle .. moze jak dobrze pójdzie pól roku???
Ty możesz, chuderlok jestesJEMY,JEMY,JEMY![]()
;-)
powalaja nie? ja tez mam kilka nowych postanowien po zobaczeniu tych fotek![]()
![]()
A ja tłuścioch więc nie mogę tak???????????????????????Ty możesz, chuderlok jestes![]()