reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kupiłam śliwki :) i foremki papierowe :) ale dziś już nie robię może jutro choć nie iwem bo rano jedziemy na sklep do 19 a później może na regałowisko skoczymy zobaczyć co się tam dzieje więc nie wiem śliwki czekają w lodówce jakby co ;) oo i jogurtowe na myśl mi przyszedł jogurt ananasowy ale nie wiem czy by się nadawał więc może truskawkowy :rofl2:, ale pierwej ;) roladki śliwkowe :-D

aaa klauduś i co masz ten adapter do psów ?

reklama
Juz wiem co sie stało :tak:
Ja robiłam z tego przepisu z linku powyżej i ten link wkleiłam na zwierzyńcu a Ty pewnie wziełas skład z przepisów naszych- na ostatniej stronie ostatni mój przepis :tak: tam sa inne muffiny, jogrtowe- smakowe jogurty sie dodaje i nic wiecej. Wychodza mokre wlasnie a jak sie da jakis dodatek( ja dalam raz rodzynki ) to własnie opadają. Najlepsze sa bez dodatkow, i tak sa pyszne bo maja smak wybranego jogurtu :tak:
No i wszystko jasne :-D
To teraz zrobię z tego linku powyżej :-)

aaa klauduś i co masz ten adapter do psów ?
Do psów nie mam :-);-) Ale kupiłam ten do pasów. Znalazłam jeszcze tańszą aukcję, kupiłam za 60 czy 70 zł (już nie pamiętam). Fajne to to, jest tylko jeden mankament - jak się jest w spódnicy zwłaszcza wąskiej, to nie da się w tym zapiąć, chyba że chcesz się na maksa pomiąć i zrobic kino wszystkim kierowcom w koło :baffled: W zimie nie będzie problemów, bo rzadko wtedy chodzę w spódnicach czy sukienkach, ale teraz to mnie czasem wkurza i po prostu go nie zapinam, jak się nie chcę zmiąć.

ups o jakich ja psach myślałam ;-)

to fajnie że udało się jeszcze taniej :-)
ja nie mam takowego problemu bo ja w zasadzie nie chadzam w kieckach ale myślałam o tym że gdyby to nie mogłabym w nich jeździć :)
a czuję się troszkę bezpieczniej, niby wpychałam sobie pas pod oponę ale wiadomo że zawsze mógłby się wyśliznąć :)

Dziewczyny, czy Wy wiecie, że za tydzień o tej porze nasze maluchy będą w przedszkolu??:szok::szok::szok:

Zrobiło się zimno, chciałam dzisiaj ubrać jeansy i... dupa. Nie zapięłam się :-) Chyba pora porobić jakieś zakupki ciążowe :-)

czesc
moja rozbójnica nie będzie w przedszkolu ale nadal u Żanety ...

coś się nam pogoda popsuła :dry: to przeze mnie :laugh2:

reklama
Do góry