reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Kurna, ale się wkurzam na tych naszych olimpijczyków. Generalnie na czas olimpiady staję się zawsze wielką fanką sportu, a przez tych naszych sportowców, to normalnie się jakiejs nerwicy nabawię. Siatkarki mnie dzisiaj dobiły.
elfiko
lipcowe mamy ´05
Dzien dobry stop :-)
Jak tam sie dzisiaj czuja nasze ciezarowki stop :-)
Jaka pogoda w nadmorskich kurortach?
U nas cieplutko, 27 stopni i piekne slonko a ja mam kropki wszedzie i na jutro wizyte do super hiper ekstra dobrego dermatologa
U mnie kawy czas
Dostalismy w prezence ekspres cisnieniowy od mojej siostry i szwagra i znowu stalam sie wielka fanka kawy z pianka mniam!
Jak tam sie dzisiaj czuja nasze ciezarowki stop :-)
Jaka pogoda w nadmorskich kurortach?
U nas cieplutko, 27 stopni i piekne slonko a ja mam kropki wszedzie i na jutro wizyte do super hiper ekstra dobrego dermatologa
U mnie kawy czas
Dostalismy w prezence ekspres cisnieniowy od mojej siostry i szwagra i znowu stalam sie wielka fanka kawy z pianka mniam!
Klaudia
Lipcóweczka 2005
O rany zazdrość mnie zżeraDostalismy w prezence ekspres cisnieniowy od mojej siostry i szwagra i znowu stalam sie wielka fanka kawy z pianka mniam!
Ja też chcę taki prezent :-)
Hej dziewczyny!!
Zgadnijcie co robie - byłam w sklepie , były super śliwki i przypomniały mi się Elfikowe muffiny - opinia jej męż że są super i kupiłam a się odchudzam zaraz je upiekę i spróbuje ale sama nie zjem tylko zaniose trochę sąsiadom
Zgadnijcie co robie - byłam w sklepie , były super śliwki i przypomniały mi się Elfikowe muffiny - opinia jej męż że są super i kupiłam a się odchudzam zaraz je upiekę i spróbuje ale sama nie zjem tylko zaniose trochę sąsiadom
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Akurat, hihi :-);-):-):-)ale sama nie zjem tylko zaniose trochę sąsiadom
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Ha ha ha ciesze sie ,że smakująMuffinkin są faktycznie super, chyba najlepsze jakie do tej pory robiłam
Sąsiadów nie było bo wyjechali i mam całe 12 no dobra już9 ja zjadłam 2 a Nati 1
Zaraz ide po 3 a co tam raz się żyje
Cześć dziewczyny
U nas krajobraz jak po bitwie
Grad wielkości jajek był