reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Kurna, ale się wkurzam na tych naszych olimpijczyków. Generalnie na czas olimpiady staję się zawsze wielką fanką sportu, a przez tych naszych sportowców, to normalnie się jakiejs nerwicy nabawię. Siatkarki mnie dzisiaj dobiły. :no:

to ja nic nie mówię o samopoczuciu... a o siatkarkach, to faktycznie mozna sie czuc rozczarowanym ale przyznasz ze mecz był fajny,szczególnie od 3 seta no i japonki były faktycznie dobre.uciekam bo juz głupio ze tak siedzę. pa pa

Dzien dobry stop :-)
Jak tam sie dzisiaj czuja nasze ciezarowki stop :-)
Jaka pogoda w nadmorskich kurortach?
U nas cieplutko, 27 stopni i piekne slonko :tak: a ja mam kropki wszedzie i na jutro wizyte do super hiper ekstra dobrego dermatologa :tak:
U mnie kawy czas :happy:
Dostalismy w prezence ekspres cisnieniowy od mojej siostry i szwagra i znowu stalam sie wielka fanka kawy z pianka :tak: mniam!

Hej dziewczyny!!
Zgadnijcie co robie - byłam w sklepie , były super śliwki i przypomniały mi się Elfikowe muffiny - opinia jej męż że są super i kupiłam a się odchudzam zaraz je upiekę i spróbuje ale sama nie zjem tylko zaniose trochę sąsiadom

Muffinkin są faktycznie super, chyba najlepsze jakie do tej pory robiłam
Sąsiadów nie było bo wyjechali i mam całe 12 no dobra już9 ja zjadłam 2 a Nati 1
Zaraz ide po 3 a co tam raz się żyje

reklama
Muffinkin są faktycznie super, chyba najlepsze jakie do tej pory robiłam
Sąsiadów nie było bo wyjechali i mam całe 12 no dobra już9 ja zjadłam 2 a Nati 1
Zaraz ide po 3 a co tam raz się żyje
Ha ha ha ciesze sie ,że smakują :tak:
Cześć dziewczyny
U nas krajobraz jak po bitwie
Grad wielkości jajek był :szok:

Do góry